Cum au făcut echipă Kate Winslet și Leonardo DiCaprio pentru a salva o viață

Celebrități, CoolNews
share

Kate Winslet a povestit despre modul în care mama sa a luptat cu cancerul ovarian și cum asta a inspirat-o pe actriță să salveze viața unei fete, totul împreună cu ajutorul venit de la Leonardo DiCaprio.

„Există miracole și acesta e unul dintre ele.”, povestește Kate despre forța de a o ajuta pe Gemma Nuttall, în vârstă de 28 de ani.

„Am strâns banii și tratamentul a funcționat, și cred că asta e cap de afiș aici: Lucrurile chiar pot fi făcute și în ciuda unui diagnostic devastator.”, a mai declarat Kate.

Nuttall este asistentă medicală la secția de stomatologie a spitalului din Lancashire, Anglia și a fost diagnosticată cu cancer ovarian în primele stagii ale sarcinii.

I-au fost date doar șase luni de viață, ca mai apoi să i se descopere tumori pe creier. În speranța că își va putea salva viața, ea s-a mutat pentru tratament la o clinică din Germania. Tratamentul foarte costisitor însă (98,000 dolari) a descurajat-o total.

Soarta a făcut însă ca Kate Winslet să caute tocmai atunci aceeași clinică pentru a-și ajuta mama. „M-am gândit căpur și simplu nu pot lăsa asta să se întâmple.”, a transmis Kate atunci când a aflat despre povestea tinerei.

Sunându-l pe Leo, cei doi au organizat evenimente caritabile pentru a o ajuta pe Gemma și au reușit să strângă toți banii necesari pentru tratament.

„Foarte mult bine a ieșit la iveală din acest moment remarcabil. Adică, uită-te la Gemma. Uită-te la ea. E atât de frumoasă. E vie. Nu mai are cancer. Mă simt atât de binecuvântată că am putut să o ajut.”, a transmis Kate Winslet.

Articole similare

O nouă poveste cu Robin Hood, din 7 decembrie pe marile ecrane din toată ţara

”Regizorul Otto Bathurst şi producătorul Leonardo DiCaprio au venit cu o viziune cât se poate de nou...

Motivul pentru care Leonardo DiCaprio și Brad Pitt nu au mai ajuns să joace în Brokeback Mountain - ...

Leonardo DiCaprio și Brad Pitt au fost primii actori contactați în 2005 de regizorul Gus Van Sant pe...

Cum au făcut echipă Kate Winslet și Leonardo DiCaprio pentru a salva o viață

Kate Winslet a povestit despre modul în care mama sa a luptat cu cancerul ovarian și cum asta a insp...
X