Confidenţialitate

Cum au făcut echipă Kate Winslet și Leonardo DiCaprio pentru a salva o viață

Celebrități, CoolNews
share

Kate Winslet a povestit despre modul în care mama sa a luptat cu cancerul ovarian și cum asta a inspirat-o pe actriță să salveze viața unei fete, totul împreună cu ajutorul venit de la Leonardo DiCaprio.

„Există miracole și acesta e unul dintre ele.”, povestește Kate despre forța de a o ajuta pe Gemma Nuttall, în vârstă de 28 de ani.

„Am strâns banii și tratamentul a funcționat, și cred că asta e cap de afiș aici: Lucrurile chiar pot fi făcute și în ciuda unui diagnostic devastator.”, a mai declarat Kate.

Nuttall este asistentă medicală la secția de stomatologie a spitalului din Lancashire, Anglia și a fost diagnosticată cu cancer ovarian în primele stagii ale sarcinii.

I-au fost date doar șase luni de viață, ca mai apoi să i se descopere tumori pe creier. În speranța că își va putea salva viața, ea s-a mutat pentru tratament la o clinică din Germania. Tratamentul foarte costisitor însă (98,000 dolari) a descurajat-o total.

Soarta a făcut însă ca Kate Winslet să caute tocmai atunci aceeași clinică pentru a-și ajuta mama. „M-am gândit căpur și simplu nu pot lăsa asta să se întâmple.”, a transmis Kate atunci când a aflat despre povestea tinerei.

Sunându-l pe Leo, cei doi au organizat evenimente caritabile pentru a o ajuta pe Gemma și au reușit să strângă toți banii necesari pentru tratament.

„Foarte mult bine a ieșit la iveală din acest moment remarcabil. Adică, uită-te la Gemma. Uită-te la ea. E atât de frumoasă. E vie. Nu mai are cancer. Mă simt atât de binecuvântată că am putut să o ajut.”, a transmis Kate Winslet.

Articole similare

Actorii peliculei Contagion vin cu sfaturi pentru evitarea infectării cu noul coronavirus - VIDEO

Actori de la Hollywood vin cu sfaturi pentru prevenirea Covid 19. Kate Winslet, Matt Damon și Lau...

Cum arată femeia cu 23 de ani mai tânără cu care Leonardo DiCaprio s-a afișat la Oscaruri

Leonardo Dicaprio și-a făcut pentru prima dată apariția alături de ceea ce presa presupune că ar fi ...

Cum poți vedea din România Gala Oscar 2020

Câştigătorii sunt aleşi de cei 8.000 de membri ai Academiei americane de Film, organizatoarea galelo...