Confidenţialitate

Cum am făcut YOGA vineri, în direct la Virgin Radio Romania – GALERIE FOTO

CoolNews, Energia aia bună
share

Vineri, 21 iunie, sărbătorim Ziua Internațională Yoga. Iar la Virgin Radio Romania noi luăm lucrurile în serios, așa că de Ziua Internațională Yoga chiar am făcut yoga, de dimineață, în direct la radio.

Alexandra a dat tonul alături de un expert, iar Bogdan, Shurubel și Ionuț au încercat și ei să facă yoga…ce a ieșit, ai văzut video live pe pagina noastră de Facebook. Marius Mantea a reușit să surprindă în foto perfect starea din studioul Virgin Radio Romania de strong> Ziua Internațională Yoga:

Varianta VIDEO live:

Cum a fost aleasă ziua de 21 iunie Ziua Internațională Yoga

Pe 11 decembrie 2014, s-a aprobat în mod unanim de către cele 175 de state membre rezoluția 65/131, iar Adunarea Generală ONU a declarat ziua de 21 iunie drept Ziua Internațională Yoga.

Propunerea a venit din partea premierului indian Narendra Modi care, în urma unui discurs pe care l-a susținut în fața membrilor Adunării Generale a ONU, a declarat că ”Yoga reprezintă un dar neprețuit pentru sănătatea noastră, dar și pentru starea de bine. Este unitatea dintre minte și corp, dar și dintre gând și acțiune. Yoga nu înseamnă doar exercițiu fizic, ci și o modalitate prin care descoperi sentimentul de unitate cu sinele, lumea și natura”.

Articole similare

SUA: Clase de Yoga cu căprițe care sar pe tine (VIDEO)

Dada, am auzit de BeerYoga, faci yoga și bei bere, însă Yoga cu căprițe care îți sar în spinare este...

Donald Trump a devenit cel mai urmărit lider pe Twitter

Chiar dacă din România nu sunt decât vreo 24.644 de conturi active de Twitter, în SUA mai toată lume...

Râzi! Este Ziua Mondială a Râsului

Duminică este Ziua Mondială a Râsului. Dacă nu știai că există o asemenea sărbătoare, e clar că ai s...