Cum a primit Marius Copil înfrângerea din meciul cu Federer

Celebrități, CoolNews
share

Marius Copil a fost încântat de partida cu Roger Federer din finala turneului de la Basel. 

„Sunt mai bun! De acum, așteptați-vă la rezultate bune și la masculin,” a declarat Copil, după cel mai bun meci al său din acest sezon.

Tenismenul român l-a alergat serios pe elvețian, Federer recunoscând la finalul confruntării că nu a fost chiar în apele lui la întâlnirea cu Marius Copil: „Am fost tensionat astăzi. Nu am putut să-mi fac jocul așa cum speram împotriva lui Copil. El s-a descurcat foarte bine. A jucat un tenis frumos. Din fericire am știut să profit de oportunitățile avute în această săptămână și cred că asta mi-a adus victoria”, a spus Federer.

La festivitatea de premiere, Federer l-a felicitat și l-a încurajat pe tenismenul român: „Marius, ai jucat un tenis de mare calitate, aici, la Basel. Sper să o ții în continuare pe același drum și îți doresc numai bine pe viitor,” au fost cuvintele lui Federer.

Partida dintre Federer și Copil s-a încheiat cu scorul de 7-6, 6-4, iar reușita i-a adus lui Federer cel de al 99-lea trofeu din carieră. Marius Copil a avut și el de câștigat. Pentru faptul că a jucat finala de la Basel a primit suficiente puncte ca să ajungă în primii 60 de jucători ai lumii.

 

Articole similare

[BREAKFAST] Kate, prințesa de Wales, a jucat tenis cu Roger Federer la Wimbledon

Retras din activitate anul trecut la Laver Cup, Roger Federer le-a făcut pe plac fanilor săi și a ap...

Roger Federer se retrage din tenis

Roger Federer a anunțat într-o postare pe Instagram că se retrage din tenis. Roger Federer va răm...

Roland Garros: Două jucătoare ale României intră vineri pe teren. Vezi aici cu cine joacă

Vineri, în turneul feminin de la Roland Garros, intră pe teren cele două reprezentante ale României....