Cum a primit Marius Copil înfrângerea din meciul cu Federer

Celebrități, CoolNews
share

Marius Copil a fost încântat de partida cu Roger Federer din finala turneului de la Basel. 

„Sunt mai bun! De acum, așteptați-vă la rezultate bune și la masculin,” a declarat Copil, după cel mai bun meci al său din acest sezon.

Tenismenul român l-a alergat serios pe elvețian, Federer recunoscând la finalul confruntării că nu a fost chiar în apele lui la întâlnirea cu Marius Copil: „Am fost tensionat astăzi. Nu am putut să-mi fac jocul așa cum speram împotriva lui Copil. El s-a descurcat foarte bine. A jucat un tenis frumos. Din fericire am știut să profit de oportunitățile avute în această săptămână și cred că asta mi-a adus victoria”, a spus Federer.

La festivitatea de premiere, Federer l-a felicitat și l-a încurajat pe tenismenul român: „Marius, ai jucat un tenis de mare calitate, aici, la Basel. Sper să o ții în continuare pe același drum și îți doresc numai bine pe viitor,” au fost cuvintele lui Federer.

Partida dintre Federer și Copil s-a încheiat cu scorul de 7-6, 6-4, iar reușita i-a adus lui Federer cel de al 99-lea trofeu din carieră. Marius Copil a avut și el de câștigat. Pentru faptul că a jucat finala de la Basel a primit suficiente puncte ca să ajungă în primii 60 de jucători ai lumii.

 

Articole similare

Acesta este momentul viral de la Wimbledon - VIDEO

Fotografia cu un băiat care citea o carte în timpul confruntării dintre Roger Federer și Rafael Nada...

Novak Djokovic devine din nou campion la Wimbledon

Sârbul Novak Djokovic devine noul (și vechiul, de altfel) campion de la Wimbledon. Djokovic l-a î...

Marius Copil, cea mai bună clasare din carieră. Simona Halep, în continuare pe prima poziție în clas...

Finalistul de la Basel, Marius Copil, a urcat trei poziții în clasamentul ATP, de pe 60, până pe loc...
X