Confidenţialitate

Cum a decorat Melania Trump Casa Albă de Crăciun – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, se pregătește pentru primul Crăciun la Casa Albă și a transformat reședința prezidențială în tărâm de poveste.

Decorul este gata, iar Melania Trump l-a prezentat, ieri, presei într-un eveniment la care copiii unor familii de militari din Washington au fost invitați să creeze podoabe de sărbători.

”Președintele, Barron și eu suntem foarte încântați de primul nostru Crăciun pe care îl vom petrece la Casa Albă. La fel ca în cazul multor altor familii din întreaga țară, tradițiile de sărbători sunt foarte importante pentru noi. Sper că turiștii, atunci când vor vizita Casa Albă, vor avea sentimentul că se află acasă de sărbători”, a declarat Melania Trump.

Decorațiunile de Crăciun din acest an includ un set pentru cină din care face parte celebrul serviciu de masă Reagan, o copie a volumului ”A Christmas Carol” de Charles Dickens care a aparținut președintelui Franklin Roosevelt și un omagiu adus baletului ”Spărgătorul de nuci” — tema centrală a decorațiunilor de la Casa Albă din anul 1961.

În reședința cuplului prezidențial au fost aduși mai mulți brazi care au fost decorați cu verde și argintiu. În celebrul Brad de la Casa Albă au fost așezate ornamente care descriu sigiliile statelor americane. Un alt brad aduce un omagiu militarilor americani care au murit în luptă.

Decorațiunile de la Casa Albă vor putea fi admirate de mii de vizitatori în cadrul unor tururi cu public și cu ocazia celor peste 100 de evenimente și recepții private care vor fi organizate în actualul sezon al sărbătorilor de iarnă.

Articole similare

Bergenbier continuă răcorirea și plantează încă 50.000 de brazi (P)

Inspirată din răcoarea naturii, Bergenbier dă startul plantărilor a încă 50.000 de brazi în trei zon...

Charlize Theron, într-un rol cum nu ai mai văzut-o până acum - VIDEO

Dacă ai avea 7 minute de Rai, cum le-ai folosi? Seth Rogen a ales fără să clipească să le petreacă l...

Cum a decorat Melania Trump Casa Albă pentru Crăciun - VIDEO

Familia prezidențială americană se pregătește pentru al doilea Crăciun la Casa Albă, iar Melania Tru...