Cum a decorat Melania Trump Casa Albă de Crăciun – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, se pregătește pentru primul Crăciun la Casa Albă și a transformat reședința prezidențială în tărâm de poveste.

Decorul este gata, iar Melania Trump l-a prezentat, ieri, presei într-un eveniment la care copiii unor familii de militari din Washington au fost invitați să creeze podoabe de sărbători.

”Președintele, Barron și eu suntem foarte încântați de primul nostru Crăciun pe care îl vom petrece la Casa Albă. La fel ca în cazul multor altor familii din întreaga țară, tradițiile de sărbători sunt foarte importante pentru noi. Sper că turiștii, atunci când vor vizita Casa Albă, vor avea sentimentul că se află acasă de sărbători”, a declarat Melania Trump.

Decorațiunile de Crăciun din acest an includ un set pentru cină din care face parte celebrul serviciu de masă Reagan, o copie a volumului ”A Christmas Carol” de Charles Dickens care a aparținut președintelui Franklin Roosevelt și un omagiu adus baletului ”Spărgătorul de nuci” — tema centrală a decorațiunilor de la Casa Albă din anul 1961.

În reședința cuplului prezidențial au fost aduși mai mulți brazi care au fost decorați cu verde și argintiu. În celebrul Brad de la Casa Albă au fost așezate ornamente care descriu sigiliile statelor americane. Un alt brad aduce un omagiu militarilor americani care au murit în luptă.

Decorațiunile de la Casa Albă vor putea fi admirate de mii de vizitatori în cadrul unor tururi cu public și cu ocazia celor peste 100 de evenimente și recepții private care vor fi organizate în actualul sezon al sărbătorilor de iarnă.

Articole similare

Asta e fotografia cu Melania Trump despre care râde tot internetul - FOTO

Internetul e un loc foarte ciudat în care o simplă gafă îți poate aduce milioane de glume în cont, m...

Cum a eclipsat-o Melania Trump pe regina Rania a Iordaniei - GALERIE FOTO

Melania Trump a primit-o la Casa Albă pe regina Rania a Iordaniei, motiv pentru stiliști să ia foc. ...

Melania Trump, transformată în meme din cauza unei geci

Melania Trump i-a surprins pe toți atunci când a călătorit până în Texas pentru a investiga situația...
X