Cum a ajuns „Squid Game” serialul nr. 1 în România și alte 90 de țări

CoolNews, Filme
share

Iar s-a mărit incidența, iar stăm în case. Și dacă stăm în case, e clar că ne uităm la seriale. Nu știm dacă pe asta s-au bazat cei de la Netflix când au ales data de lansare pentru „Squid Game”, dar sigur le merge bine.

Serialul acesta este un șoc pentru toată lumea din industrie. E pe primul loc în 90 de țări, printre care Statele Unite ale Americii, Coreea (țara de origine a serialului) și România! Informația asta vine de la Vulture Report, care măsoară succesul show-ului, iar Netflix spune că este pe cale să devină cel mai mare serial din lume creat de ei, peste Bridgerton, Lupin sau The Witcher.

Deși nu ar fi primul serial în altă limbă decât engleză care ar rupe barierele, e remarcabil că o serie coreeană reușește să ajungă atât de populară, fiind chiar prima de acest gen.

E clar că cel mai mare ajutor pe care acest serial l-a primit este social media. Am putea să punem pariu că cel mai întâlnit costum la petrecerile de Halloween de anul acesta va fi format dintr-un trening de aceași culoare, un număr și biscuiți care să-i facă pe ceilalți să prindă cât mai clar referința.

Vom avea parte de sezonul doi, mai mult ca sigur. La cum s-a terminat primul sezon și la ce succes a avut, cu siguranță jocul va continua. Hwang Dong-Hyuk este cel care a scris și regizat tot ce avem până acum și a declarat public că va avea nevoie de ajutor pentru a scrie și cel de-al doilea sezon. Nu sunt probleme pentru Netflix, sigur îi găsesc ei ajutoare.

Rămâne de vâzut cât timp va mai fi Squid Game pe locul 1. Doar ce a intrat Seinfeld pe Netflix, urmează ultima parte din La Casa de Papel și evident, filmele de Crăciun.

Tu ce părere ai? Cum ți se pare „Squid Game”? Scrie-ne în comentarii!

Articole similare

AVATAR: THE LAST AIRBENDER, încă două sezoane! Cele patru elemente se reunesc pentru a anunța contin...

În timp ce fanii din întreaga lume sărbătoresc seria AVATAR: THE LAST AIRBENDER cu meme-uri și explo...

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...

Bridgerton revine cu sezonul 3 în două părți, în mai și iunie

Astăzi, Netflix și Shondaland anunță că Bridgerton va reveni pentru cel de-al treilea sezon în 2024....