Courteney Cox nu-și mai aduce aminte mare lucru din timpul filmărilor pentru serialul „Friends”

Celebrități, CoolNews, Filme, NEWS
share

Dacă ești fan al serialului „Friends”, probabil îți amintești mai multe despre sitcomul de succes decât Courteney Cox. Într-un interviu recent pentru Today, actrița în vârstă de 57 de ani a dezvăluit că abia își mai amintește că a lucrat pe platourile de filmare de la Friends, chiar dacă filmat pentru mai mult de un deceniu.

Cox, care a interpretat-o pe Monica Geller în sitcomul de succes, și-a dat seama că are o „memorie proastă” atunci când se pregătea pentru special-ul de reuniune, lansat pe HBO Max în mai 2021. „A trebuit să revăd toate cele 10 sezoane pentru că atunci când am făcut reuniunea și mi s-au pus întrebări, eu am spus: „Nu-mi amintesc să fi fost acolo” Da. Nu-mi amintesc să fi filmat atât de multe episoade.

Vedeta din „Scream” a mai spus că atunci când se uită la serial, există scene pe care pur și simplu nu își amintește să le fi filmat. „Mai văd uneori secvențe la televizor, mă opresc și spun: ‘O, Doamne, nu-mi amintesc deloc asta’”, a continuat ea. „Dar este atât de amuzant.” Cu toate acestea, există o amintire alături de colegii din serialul „Friends” pe care Cox a spus că nu o va uita niciodată.

Înainte ca „Friends” să devină un fenomen global, regizorul Jim Burrows le-a oferit celor 6 actori principalu câte 500 de dolari fiecăruia, în timpul unei excursii la Las Vegas. „El a spus: „Vreau să aveți grijă și să țineți cont de acest moment pentru că va fi ultima oară când voi toți șase puteți merge împreună printr-un cazinou. Și ne-am spus: „Serios?” Și era adevărat. N-am putea niciodată să mai facem asta.

Articole similare

Fotografii celebre realizate de Prințesa Diana, refăcute pentru serialul The Crown. Astăzi apare pri...

Elizabeth Debicki oferă propria interpretare uneia dintre ședințele foto celebre ale Prințesei Diana...

Matthew Perry, starul din "Friends", a murit la 54 de ani

Matthew Perry, îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing în ”Friends”, a murit, scrie CN...

Netflix anunță „Subteran”, un serial original românesc

Netflix a început producția serialului românesc Subteran regizat de Anca Miruna Lăzărescu, Daniel Sa...