Confidenţialitate

Coronavirusul amână lansarea ”No Time To Die” pentru noiembrie 2020

CoolNews, Filme
share

Lansarea ”No Time To Die” , programată inițial pentru începutul lunii aprilie, se amână pentru noiembrie 2020, ca urmare a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Avanpremiera urma să aibă loc la 31 martie, la Royal Albert Hall din Londra, în prezența a 5.000 de invitați.

Dată fiind actuala situație, filmul va fi lansat în Marea Britanie abia pe 12 noiembrie. În România, ”No Time To Die”  nu are încă precizată o dată a lansării.

„MGM, Universal şi producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli au anunţat, că, după o evaluare atentă a pieţei mondiale de cinema, lansarea filmului poate aştepta şi va fi reprogramată pentru noiembrie”, potrivit unui comunicat oficial.

În lume, numărul infecțiilor cauzate de coronavirus a depășit 94.000, iar al deceselor 3.200, majoritatea în China.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, rata mortalității infecției cu noul coronavirus a ajuns la 3,4% pe plan global, peste cea a gripei sezoniere, care nu depășește 1%.

Filmul „No Time to Die” va fi lansat în Marea Britanie pe data de 12 noiembrie 2020, lansarea din Statele Unite va avea loc pe 25 noiembrie 2020, iar în celelalte țări datele urmează să fie anunțate.

Datele comunicate de distribuitorul oficial în Romania, Forum Film Romania, pentru lansările cinematografice din următoarea perioadă (Mulan, Black Widow, Artemis Fowl, Soul, ‚Candyman și Jungle Cruise) rămân neschimbate. Pentru mai multe detalii puteți consulta programul pe https://www.cineforum.ro/date-premiere-forum-film/

Articole similare

Număr record de cazuri: 777 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

Grupul de Comunicare Strategică a raportat, joi, alte 777 infecții cu coronavirus. Bilanţul epide...

6 jucători de la Dinamo București au fost depistați pozitiv cu noul tip de coronavirus

Dinamo București nu trece prin cea mai fastă perioadă, nici sportiv, dar nici din punct de vedere sa...

Guvernul a adoptat hotărârea pentru prelungirea stării de alertă, fără noi restricții

Starea de Alertă este prelungită în România cu încă 30 de zile. Decizia a fost luat într-o ședinț...