Confidenţialitate

Coronavirusul amână lansarea ”No Time To Die” pentru noiembrie 2020

CoolNews, Filme
share

Lansarea ”No Time To Die” , programată inițial pentru începutul lunii aprilie, se amână pentru noiembrie 2020, ca urmare a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Avanpremiera urma să aibă loc la 31 martie, la Royal Albert Hall din Londra, în prezența a 5.000 de invitați.

Dată fiind actuala situație, filmul va fi lansat în Marea Britanie abia pe 12 noiembrie. În România, ”No Time To Die”  nu are încă precizată o dată a lansării.

„MGM, Universal şi producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli au anunţat, că, după o evaluare atentă a pieţei mondiale de cinema, lansarea filmului poate aştepta şi va fi reprogramată pentru noiembrie”, potrivit unui comunicat oficial.

În lume, numărul infecțiilor cauzate de coronavirus a depășit 94.000, iar al deceselor 3.200, majoritatea în China.

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, rata mortalității infecției cu noul coronavirus a ajuns la 3,4% pe plan global, peste cea a gripei sezoniere, care nu depășește 1%.

Filmul „No Time to Die” va fi lansat în Marea Britanie pe data de 12 noiembrie 2020, lansarea din Statele Unite va avea loc pe 25 noiembrie 2020, iar în celelalte țări datele urmează să fie anunțate.

Datele comunicate de distribuitorul oficial în Romania, Forum Film Romania, pentru lansările cinematografice din următoarea perioadă (Mulan, Black Widow, Artemis Fowl, Soul, ‚Candyman și Jungle Cruise) rămân neschimbate. Pentru mai multe detalii puteți consulta programul pe https://www.cineforum.ro/date-premiere-forum-film/

Articole similare

STUDIU: Filmele și cărțile, principalele ”ajutoare” pentru moral în timpul pandemiei COVID-19...

Agenția de comunicare Republika prezintă impactul pe care criza pandemică COVID-19 îl are și îl va a...

În pandemie de coronavirus, Elton John donează 1.000.000$ pentru lupta contra HIV/SIDA

Elton John a anunțat că va dona un milion de dolari pentru a sprijini lupta contra HIV/SIDA. Arti...

KFC, Pizza Hut și Taco Bell donează 100.000 de euro pentru combaterea noului tip de coronavirus

KFC, Taco Bell și Pizza Hut intră în lupta statului român pentru combaterea noului tip de coronaviru...