Confidenţialitate

Coronavirusul amână lansarea ”No Time To Die” pentru noiembrie 2020

CoolNews, Filme
share

Lansarea ”No Time To Die” , programată inițial pentru începutul lunii aprilie, se amână pentru noiembrie 2020, ca urmare a răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Avanpremiera urma să aibă loc la 31 martie, la Royal Albert Hall din Londra, în prezența a 5.000 de invitați.

Dată fiind actuala situație, filmul va fi lansat în Marea Britanie abia pe 12 noiembrie. În România, ”No Time To Die”  nu are încă precizată o dată a lansării.

„MGM, Universal şi producătorii Michael G. Wilson şi Barbara Broccoli au anunţat, că, după o evaluare atentă a pieţei mondiale de cinema, lansarea filmului poate aştepta şi va fi reprogramată pentru noiembrie”, potrivit unui comunicat oficial.

În lume, numărul infecțiilor cauzate de coronavirus a depășit 94.000, iar al deceselor 3.200, majoritatea în China.

Advertisement

Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, rata mortalității infecției cu noul coronavirus a ajuns la 3,4% pe plan global, peste cea a gripei sezoniere, care nu depășește 1%.

Filmul „No Time to Die” va fi lansat în Marea Britanie pe data de 12 noiembrie 2020, lansarea din Statele Unite va avea loc pe 25 noiembrie 2020, iar în celelalte țări datele urmează să fie anunțate.

Datele comunicate de distribuitorul oficial în Romania, Forum Film Romania, pentru lansările cinematografice din următoarea perioadă (Mulan, Black Widow, Artemis Fowl, Soul, ‚Candyman și Jungle Cruise) rămân neschimbate. Pentru mai multe detalii puteți consulta programul pe https://www.cineforum.ro/date-premiere-forum-film/

Articole similare

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătății

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a semnat luni ordinul privind activitatea de testare în farmacii...

Vlad Voiculescu, demis

Vlad Voiculescu nu va mai fi ministrul Sănătății. Cererea de revocare a fost trimisă de premier cătr...

Vrei vacanță în Grecia? De când poți merge și de ce ai nevoie ca să poți intra în țară

Test PCR negativ sau certificat de vaccinare. Vei avea nevoie de ele, dacă vrei să-ți faci vacanț...