Confidenţialitate

Confirmat: Bridgerton va avea parte de sezoanele 3 și 4. Actorul Regé-Jean Page părăsește distribuția serialului

CoolNews
share

Netflix a reînnoit cel mai mare serial al său, Bridgerton, cu sezoanele 3 și 4. Sezonul 2 este în producție și urmărește povestea din seria de romane – Lordul Anthony Bridgerton aflat în căutarea iubirii.

Platforma spune că nu s-a așteptat la succesul pe care l-a avut serialul: „Bridgerton ne-a luat prin surprindere. Echipa creativă condusă de Shonda cunoștea materialul și a adus la viață o drama frumoasă, emoționantă și romantică pentru abonații noștri. Au câteva planuri mari pentru viitor și credem că audiența va continua să iubească acest serial. Plănuim să rămânem în afacerea Bridgerton pentru mult timp de acum înainte.

Advertisement

Seria va continua fără Regé-Jean Page, actorul decizând să plece din proiect.

Bridgerton este bazat pe romanele best-seller ale Juliei Quinn, BRIDGERTON este setat în lumea atrăgătoare, opulentă și competitivă a înaltei societăți din perioada Regency în Londra. De la sălile de bal strălucitoare din Mayfair, la palatele aristocratice din Park Lane, seria dezvăluie o lume seducătoare, somptuoasă, plină de reguli complicate și lupte dramatice pentru putere, în care nimeni nu este cu adevărat vreodată pe un teren stabil. În centrul spectacolului se află puternica familie Bridgerton. Alcătuită din opt frați uniți, acest grup amuzant, plin de îndrăzneală și inteligență, trebuie să navigheze piața matrimonială de top în căutarea romantismului, aventurii și iubirii.

Articole similare

Regé-Jean Page nu-l va mai juca pe Ducele de Hastings în sezonul 2 din Bridgerton

Vestea pe care nu o aștepta nimeni, a venit. Regé-Jean Page, cel care l-a jucat pe Ducele de Hasting...

Adjoa Andoh și Chris Fulton din Bridgerton vor juca în noul sezon al serialului "The Witcher"

The Witcher, serialul care a avut premiera pe 20 decembrie 2019 a adăugat în distribuție încă șase a...

Serialul "Bridgerton" a devenit cel mai vizionat serial Netflix - VIDEO

Serialul "Bridgerton" a devenit cel mai vizionat serial original Netflix. 82 de milioane de gospo...