Vara asta, ai grijă de starea ta de bine și câștigă cu ACTIVIA

Concurs radio
share

Mai mult soare, mai mult sport, mai multă relaxare, mai multă energie, mai multă vacanță! Orice ai face vara aceasta, nu uita să te gândești și la tine!

Totul începe prin a avea grijă de starea de bine digestivă. Vara asta, alege Activia de băut.

Datorită conținutului de Calciu și miliardele de Bifidus ActiRegularis, iaurturile Activia contribuie la funcționarea sistemului digestiv.

Activia și Virgin Radio Romania te ajuta sa ai grija de starea ta de bine si te rasplatesc zilnic cu o trusa de calatorie, pentru vacanta ta de vis.

Pentru a participa la concurs, trebuie să o asculți pe Reme la Virgin Radio Romania în fiecare dimineață și să-i trimiți un mesaj pe WhatsApp la 0734.666.000 cu răspunsul la întrebarea: Vara aceasta, ție ce îți aduce starea de bine?

Poate faci mișcare în fiecare zi sau poate iei mereu un mic dejun sănătos. Poate că starea de bine îți este adusa de un masaj bun, muzica preferată sau poate prietenii sunt sursa stării de bine vara aceasta!

Orice ar fi, trimite-ne mesajul tău și poți câștiga zilnic o trusă de călătorie de la Activia, ce include o pereche de ochelari de soare foarte trendy și o cremă de față cu protecție solară.

Vara asta, nu uita că starea de bine începe din interior!

Succes!
Regulamentul concursului