Surprinde-l pe Marele Gelatelli și câștigă o bicicletă de la LIDL

Concurs radio
share

Sigur ai auzit și tu de Marele Gelatelli, mentalistul de la LIDL care știe exact la ce anume te gândești atunci când ți-e poftă de ceva dulce. Căci cine nu iubește o înghețată delicioasa, cremoasă și cu o varietate de arome?

Dar oare mai există, totuși, vreun secret care-l mai poate surprinde pe Marele Gelatelli?

Ascultă Virgin Radio Romania, în fiecare dimineață, la ora 8:00, și ajută-ne să-l surprindem pe Marele Gelatelli cu un secret savuros … si mai ales haios despre tine, iar noi te răsplătim cu tricoul oficial Virgin Radio Romania și îți spunem ce aromă de înghețată ți se potrivește.

În plus, ai șansa să intri în cursa pentru premiul cel mare, pus la bătaie de LIDL la finalul acestei săptămâni: O BICICLETĂ!

Tot ce trebuie să faci este să trimiți un mesaj text sau audio prin WhatsApp la 0734.666.000, în care să ne destăinui un secret savuros și haios despre tine.

Cu toții avem câte un secret – fie ea o surpriză anonima, o glumă nemărturisită, o mică boacană sau chiar un obicei mai dubios – suntem curioși: tu ce secret savuros ai?

Reme te așteaptă cu premii în fiecare dimineață, dacă reușești să-l surprinzi pe Marele Gelatelli cu mesajul tău la numărul de WhatsApp 0734.666.000.

Succes!

Regulamentul concursului