Răspunde întrebărilor puse de Bogdan, Shurubel și Ionuț și Mega Image te premiază

Concurs radio
share

Mega Image te invită la concurs. Poți să pregătești și tu ceva delicios folosind un vas de gătit din inox și o tigaie de la Neoflam, dacă accepti să joci cu noi “Tu ce-ai băga în aceeași oală cu.. “.

Lucrurile sunt simple: Răspunde pe Whatsapp la 0734.666.000 printr-un mesaj text sau audio la întrebările puse în fiecare dimineață de concurs de Bogdan, Shurubel și Ionuț și poți câștiga un set de vase de gatit Neoflam, de la Mega Image.

Cu o prezenta in peste 70 de tari din intreaga lume, brandul NEOFLAM forteaza limitele industriei ustensilelor pentru gatit, oferind produse inovatoare, sigure si usor de folosit. Nu trebuie sa fii mare chef sau pasionat de gatit si retete. Atat de usor este sa gatesti cu oalele de inox si tigaile de la Neoflam.

Cum poti sa cumperi la preturi cu reduceri spectaculoase de 70% aceste vase de gatit? Nimic mai simplu! Cumperi de la Mega Image si colectionezi punctele bonus pana pe 29 ianuarie 2020. Completezi talonul si economisesti 70% din pretul oricarui vas de gatit Neoflam din promotia Mega Image.

Regulamentul concursului