Confidenţialitate

#NoNoGifts: Ce cadouri neispirate ai primit? Răspunde și poți câștiga un gift card de 200LEI!

Concurs online
share

Știi cadourile neinspirate, cumpărate pe ultima sută de metri, pe care mai bine nu le primeai? CD-urile cu colinde pentru prietenul căruia nu îi plac sărbătorile, pulover-ul de iarnă cu reni pentru prietena glamour sau botoșii roz pentru skaterița hip din grup sunt doar câteva dintre numeroasele idei de #NoNogifts care ar fi de preferat să fie evitate.

Vineri, am aflat de toate astea la Virgin Tonic de la Mihai Munteniță, curierul cadourilor mai putin inspirate #NoNoGifts. Este tot un curier, dar mai altfel, adică face livrări doar de Crăciun și doar de cadouri. Casa îi este plină de pulovere cu reni, fulare roșii și multe alte obiecte, oferite mereu și mereu de sărbători drept daruri.

Băneasa Shopping City schimba asta în 2017! Sub mesajul ”Get it right this time”, Băneasa Shopping City te ajută în misiunea anuală de sărbători, oferindu-ți încă de la început unele dintre cele mai neinspirate cadouri, dar – în același timp – frecvent oferite în perioada de Crăciun. „The NoNo Gifts Catalog” este un ghid original de cumpărături, care, într-o notă comică, scoate în evidență o listă de daruri devenite deja previzibile an de an, de sărbători.

Catalogul „The NoNo Gifts” va fi distribuit împreună cu revista STYLER și va fi disponibil la Info Desk-urile din cadrul centrului comercial începând cu 5 decembrie.

Ai nevoie de ajutor? Răsfoiește catalogul #NoNoGifts și online pe baneasa.ro, descoperă toate tipologiile de prieteni și află totul despre fiecare personaj!

Participă la concurs pe virginradio.ro și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 3 gift card-uri de la Băneasa Shopping City în valoare de 200 lei fiecare. Să te ajute să faci doar cadouri inspirate!

Concurs câștigat de
Andreea Fronie: ”Am primit cadou de Crăciun o lumânare cu un iepuraș de Paște care ținea un coș cu ouă colorate”
Alin Bunea: ”veam Xbox de 1 an și unul dintre prietenii mei cei mai buni mi-a luat joc pentru PS4”
Andrei Stefania Cristina: ”Cel mai neinspirat cadou a fost un aparat pentru călcâie primit de la o prietenă, iar cu 2 săptămâni în urmă mi-a povestit că și-a cumpărat acest aparat și nu e grozav”

Regulamentul concursului