Confidenţialitate

Keia Sport – Izvorul Zăganului îți aduce hidratare și mișcare la Virgin Radio Romania

Concurs online
share

La Virgin Radio Romania, ne pasă de ascultătorii noștri.

Ne pasă ce ascultați, cum vă începeți ziua, dar și cum o continuați. Pentru că echilibrul este foarte important în viața fiecăruia, ne-am gândit să ne îndreptăm din nou atenția către mișcare și către un stil de viața sănătos, iar cine putea să ne îndrume mai bine decât Alexandra Gavrilă, sportiva echipei Virgin Radio Romania.

Împreună cu apa naturală oligominerală de la Keia Sport – Izvorul Zăganului, Alexandra Gavrilă vă așteaptă într-un LIVE pe Facebook care să vă aducă aminte cât de importante sunt hidratarea și mișcarea pentru o viața sănătoasă. 

Desigur, pentru că mișcarea face „casă bună” cu recompensa, avem și un super concurs: răspundeți la întrebările Alexandrei din LIVE-ul de pe Facebook și puteți câștiga greutatea voastră în apă naturală oligominerală de la Keia- Izvorul Zăganului.

Concursul se încheie în 24 de ore, deci ai timp toaaată ziua să te înscrii.

KEIA – Izvorul Zăganului este o apă minerală naturală plată, cu conținut de sodiu scăzut, ideală pentru hidratarea intregii familii.

Sursa de apă KEIA – Izvorul Zăganului este situată în Masivul Ciucaș, arie naturală protejată, la o altitudine de aproximativ 1.300 de metri.

Keia Sport este o apă echilibrat mineralizată, care îți susține efortul. Nu uita să bei apă și înainte de sport, pentru a evita deshidratarea și crampele musculare.

Regulamentul concursului.