Confidenţialitate

Câștigă volumul „Încleștarea regilor” de George R.R. Martin

Concurs online
share

Câștigă cel de-al doilea volum din saga fantasy „Cântec de gheață și foc„, apăsând butonul de înscriere de mai jos. Da, atât de simplu!

Încleștarea regilor” este continuarea volumului „Urzeala Tronurilor„, o complexă intrigă politica, dinastii rivale, iubiri, trădări, sfetnici răuvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepătruns, un gigantic zid de apărare împotriva forțelor neștiute, bastarzi și dragoni de mult dispăruți.

„Magie neagră, intrigă politică și multă vărsare de sânge – o saga titanică: G.R.R. Martin. Un festin al literaturii fantasy care va satisface orice apetit.“
Publisher’s Weekly

Seria Cântec de gheață și foc  este o fantezie epică scrisă de romancierul și scenaristul american George R. R. Martin.

Martin a început să lucreze la serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată inițial ca trilogie, seria cuprinde la ora actuală cinci romane publicate și încă două aflate în stadiul de proiect. Există și un preludiu format din trei nuvele, cărora e posibil să li se mai adauge câteva, precum și o serie de nuvele conținând fragmente din romane.

Unul dintre aceste fragmente a primit premiul Hugo. Seria a fost tradusă în peste douăzeci de limbi, iar al patrulea volum a debutat pe lista de bestsellere a The New York Times direct pe primul loc. Per ansamblu, seria s-a vândut în peste 3,5 milioane de exemplare în SUA și în peste 7 milioane în restul lumii.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorul este Horațiu Demetrescu. Felicitări!

X