Confidenţialitate

Câștigă una dintre cele 10 invitații duble la Russian Roulette @ Arenele Romane

Concurs online
share

Vrei să mergi să-l vezi pe Umek la Arenele Romane? Completează formularul de mai jos și ai sansa să câștigi una dintre cele 10 invitații duble la eveniment.

Legendarul Umek va juca ruleta rusească la București!

Cinci DJi cunoscuți pentru legendarele show-uri susținute în cluburi și festivaluri de muzică electronică din întreaga lume vin la București pentru a lua parte la primul joc de ruleta rulească cu muzică techno și house!

Russian Roulette este cel mai nou concept de distracție pentru pasionații de muzică electro și underground house din România. Proiectul este un show de excepție, unde inovația, ritmul, muzica și elementele artistice vor transforma seara participanților într-un eveniment de neuitat.

Russian Roulette se va desfășura în data de 23 septembrie la Arenele Romane din București și îi va avea ca invitați pe Umek (Slovenia), Prok& Fitch (UK), Adrian Hour (Argentina), David Keno(Elveția), David Herrero (Spania).

Cu cinci scene, una pentrufiecre DJ, evenimentul se va desfășura conform feedback-ului publicului. Mai exact, cu ajutorul unui buton amplasat în mijlocul locației, publicul va hotărî cum se va desfășura întreaga seară, stabilind ordinea în care fiecare DJ își va susține show-ul.

[form form-23]