Confidenţialitate

Câștigă un tricou Game of Thrones

Concurs online
share

Mai puțin de o lună până când apare noul sezon din Game of Thrones. Dacă ești nerăbdător, am pregătit pentru tine 5 super tricouri cu serialul tău preferat.

Mult așteptatul sezon al serialului ”Game of Thrones”, produs de postul HBO, va avea premiera în SUA la 16 iulie. Din trailerul final al sezonului 7 vedem că Cersei Lannister pregătește trupele pentru lupta din Debarcaderul Regelui spunând: “Dușmani la est, dușmani la vest, dușmani la sud, dușmani la nord. Indiferent de ce va sta în calea noastră, vom învinge!”

De asemenea, Cersei Lannister și Daenerys Targaryen se vor întâlni, iar Jon Snow continuă lupta cu White Walkers în nord.

Cel de-al 8-lea sezon ”Game of Thrones” va fi ultimul, după cum a confirmat anul trecut directorul de programe al HBO, Casey Bloys.

“Urzeala Tronurilor” a devenit serialul cel mai premiat din istoria televiziunii cu 38 de premii Emmy. Actorii Jacob Anderson și Daniel Portman, interpreți ai personajelor Grey Worm și Podrick Payne, consideră că succesul a venit pentru că ”Game of Thrones” ar fi tot ceea se se așteaptă de la o producție de televiziune.

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt:

Maria Albu, Alina Deac, Stefan Finaga, Lucian Minea și Sabina-Lia Damian. Felicitări!

 

 

X