Câștigă un premiu cool de la Purina, pentru dublă imunitate: a ta și a pisicii tale!

Concurs radio
share

Ascultă Virgin Radio Romania și câștigă un premiu cool de la Purina, pentru dublă imunitate: a ta și a pisicii tale!

Sunt atâtea lucruri la îndemână pe care noi le putem face pentru imunitatea noastră și pentru starea noastră de bine. Însă la fel de mult trebuie să ne preocupe și întărirea sistemului imunitar al animalului nostru de companie, iar pentru asta, acum avem PURINA ONE® DualNature.

Fii și tu super-erou pentru super-pisica ta și hrănește-o cu ceea ce are nevoie! Purina ONE® DualNature cu Spirulină susține întărirea sistemului imunitar al pisicii.

Prinde la Virgin Radio Romania și pe virginradio.ro Decalogul imunității pisicii ca să fii gata de concurs!

În fiecare dimineață, Bogdan și Ionuț dau semnalul de concurs în direct la Virgin Radio Romania, iar tu ai 10 minute să ne spui pe WhatsApp la 0734 666 000 “Ce faci pentru imunitatea ta și pentru starea ta de bine”.

Câștigă cu Purina, la Virgin Radio Romania, un kit special pentru dublă imunitate: a ta și a pisicii tale!

Regulamentul concursului

Purina ONE Dual Nature cu Spirulină

Spirulina face parte dintr-o familie de microalge care au contribuit la dezvoltarea vieții pe Pământ și care e prezentă pe planeta noastră de 3 miliarde de ani!  Conține proteine, fier, vitamine, minerale, acizi grași esențiali, pigmenți cu proprietăți antioxidante… și chiar mai mult.

Acum, nu numai tu, ci și pisica ta poate să se bucure de beneficiile spirulinei  în hrană. Spirulina este o algă verde-albăstruie care crește în apele calde din zonele tropicale și subtropicale ale lumii. Are un profil nutrițional robust care oferă numeroase beneficii pentru sănătate și e un bun antioxidant. Printre numeroasele ei beneficii, Spirulina din hrana Purina ONE® DualNature are capacitatea de a susține funcția imunitară a pisicii tale.

Dezvoltată de veterinarii și nutriționiștii Purina, hrana uscată PURINA ONE® DualNature vine într-o combinație apetisantă de bulete cu textură crocantă și bulete cu textură moale, conținând proteine de înaltă calitate ca sursă consistentă de aminoacizi pentru susținerea sănătății tractului digestiv. Astfel, pisica ta are parte și de sănătate, și de savoare, în același timp.