Câștigă online CATAN: JOCUL DE BAZĂ

Concurs online
share

Dacă ți-ai creat cont pe virginradio.ro, profită de el și intră în joc! Câștigi prin tragere la sorți CATAN: JOCUL DE BAZĂ.

A fost inventat de Klaus Teuber și este cel mai popular joc de societate al ultimilor 15 ani, atrăgând milioane de fani din întreaga lume. Dacă vrei să ai și tu CATAN, trebuie doar să participi cu un click la concurs și apoi cheamă-ți prietenii la cel mai tare joc de societate.

Catan este numită insula pe care tu și prietenii tăi ați descoperit-o. Sunteți primii locuitori. Sunt construite așezări, apoi drumuri. Resursele ajung de la sate la orașe prin intermediul comerțului. Uneori există lut din abundență, alteori minereuri destule pentru toate proiectele.

Schimburile pe care le faceți în joc deschid noi posibilități pentru tine și ceilalți coloniști. Dar ce vei face când va fi aglomerație pe insulă? Abia atunci începe competiția pentru terenuri, materii prime și putere și va rămâne doar un conducător al insulei Catan.

Vei fi tu liderul? Participă la concurs pe virginradio.ro, câștigă CATAN: JOCUL DE BAZĂ și pornește cel mai tare joc cu prietenii tăi!

Câștigătorul este Marius Madru. Felicitări!