Câștigă o invitație dublă la TEDx Eroilor din Cluj-Napoca

Concurs online
share

Virgin Radio Romania îți oferă șansa de a câștiga, prin tragere la sorți, una din cele cinci invitații duble la TEDxEroilor din Cluj-Napoca.  TEDxEroilor este un eveniment non-profit care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității.  

Anul acesta, tematica evenimentului, ”Mind the gap”, v propune discuții în jurul termenului englezesc “gap”, care poate fi asemănat cu un spațiu care îngreunează evoluția, crează rupturi sau împiedică atingerea adevăratului potențial al fiecăruia dintre noi cu scopul de a oferi publicului doza necesară de inspirație pentru a-și depăși propriile gap-uri.

Ne vedem în Cluj-Napoca între 4 și 6 mai la TEDxEroilor!

Alege din lista de speakeri pe cine vrei să vezi neapărat la TEDxEroilor și spune-ne, pe scurt, de ce. Poți câștiga, prin tragere la sorți, una din cele cinci invitații duble la TEDxEroilor din Cluj-Napoca.

Concurs câștigat de
Mihaela Varga
Dan Valentin Bidianu
Alexandru Ciouca
Oana Nicoleta Murarasu
Lia Damian

Experiența TEDxEroilor cuprinde:

Conferința TEDxEroilor

Timp de o zi și jumătate, vei avea ocazia să asculți peste 20 speakeri cu idei care provoacă viitorul și creează punți de legătură între diferite domenii.

TEDxEroilor Adventures

Prin TEDxEroilor Adventures vei putea participa la diverse workshop-uri și alte activități interactive care fac din comunitate un loc mai dinamic

TEDxEroilor Award

TEDxEroilor Award este modul prin care te poți implica direct în comunitate, votând unul din proiectele finaliste

Networking

TEDxEroilor reprezintă contextul potrivit prin care vei cunoaște persoane noi care cred în puterea ideilor de a schimba lumea.

Ideas Playground

Ideile prind viață în playground, iar tu vei putea interacționa direct cu ele.