Confidenţialitate

Câștigă o invitație dublă la !MPRO Fest

Concurs online
share

Vrei să mergi la !MPRO Fest? Nimic mai simplu. Completează formularul de mai jos, iar noi alegem prin tragere la sorți doi câștigători pe 8 septembrie.

Joi, 7 septembrie, la orele 19.00, îşi deschide porţile !MPRO – Festivalul Naţional de Improvizaţie, care se va desfăşura în perioada  7- 11 septembrie la Muzeul Național al Țăranului Român – Studioul Horia Bernea.

Vom avea 17 spectacole în cele 5 zile de festival: de la povești în stil de basm sau de film noir, poliţist sau post-apocaliptic, de călătorie sau bildungsroman, reunind 75 de actori – de la trupe debutante la improvizatori cu experienţă din România şi din străinătate (Marea Britanie şi Canada).

“Cred că teatrul în general trebuie să fie extrem de relevant, să vorbească oamenilor despre cultura şi lumea în care trăiesc, iar teatrul de improvizaţie are avantajul că îşi face pe loc textul şi viziunea regizorală, pornind chiar de la ideile spectatorilor.” spune Monica Anastase, director artistic al Festivalului.

Festivalul aduce și o supriză pentru iubitorii de improvizație care vor să treacă și pe scenă – pe Open Stageîși pot testa calitățile de improvizatori, în zilele de sâmbătă și duminică.

Concurs câștigat de Mantarau Emilia și Iosub Ioana

*Invitațiile sunt valabile pentru un spectacol la alegere în perioada 9-11 septembrie.