Confidenţialitate

Câștigă o invitație dublă la concertul Paul van Dyk de la București

Concurs online
share

Vrei să mergi la concertul lui Paul van Dyk de la București? Nimic mai simplu. Avem 10 invitații duble de dat!

Paul van Dyk revine la București după 7 ani, cu un show complex ce va avea loc pe 1 decembrie 2017, la Kristal Club, începând cu orele 22.00, în cadrul evenimentului INPUT 001 – cel mai nou brand de muzică electronică din România.

Concertul de la București se înscrie în cadrul turneului mondial de lansare al noului album „From Then On„, cel de al optulea material de studio semnat de Paul van Dyk, și lansat pe 20 octombrie 2017 în întreaga lume. Afișul va fi completat de Alex M.O.R.P.H. (Germania) și Jordan Suckley (Marea Britanie) – doi dintre Dj-ii ce apar și pe album – dar și de DJ-ul român Bogdan Vix.

De peste două decenii, Paul van Dyk (pe numele său adevarat Matthias Paul) este unul dintre cei mai de succes artiști din Germania, cunoscut în întrega lume ca un prolific DJ și producător muzical, care a avut numeroase colaborări de succes, cu artiști ca Justin Timberlake, Madonna, U2 sau Depeche Mode. Nominalizat la premiile Grammy, Paul van Dyk s-a născut în perioada comunistă în fosta Republică Democrată Germană și a fost și unul dintre cei mai mari suținători ai unificării Germaniei dupa căderea zidului Berlinului.

Apasă pe butonul de mai jos și ești înscris pentru tragerea la sorți. Pe 29 noiembrie anunțăm câștigătorii!

Concurs câștigat de Mihaela Catalina Girneata,Florescu Razvan, Marian Georgian Adochitei, Radu Cristian Moca, Cosmin Alexandrescu, Madalina Manoliu, Lili Pandelachi, Robert Dogaru, Ungureanu Andrei, Andra Gavrilă.