Câștigă la Virgin Radio Talent Hunt premiul “Coolest Act” de la Vans, în valoare de 1000 EURO

Concurs online
share

Vans, recunoscut ca un brand mereu alături de artiștii și muziciienii aflați la început de drum, aduce un super premiu în cursa Virgin Radio Talent Hunt!

Pentru că sloganul Vans – OFF THE WALL înseamnă să experimentezi constant și să-ți depășești limitele fără să te preocupe ce gândesc ceilalți, Vans îți dă șansa de a câștiga un PREMIU DE ORIGINALITATE în valoare de 1000 de EURO.

Poți să profiți de premiul în vouchere de cumpăraturi în oricare din magazinele Vans din Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, MegaMall, ParkLake și VGeneration Sun Plaza.

Câștigătorul Premiului “Coolest Act” de la Vans va fi nu doar vedeta liceului, ci a tuturor liceelor din Bucuresti! Cel mai cool îmbrăcat și încălțat liceean al anului în alegem împreună la Virgin Radio Talent Hunt!

Vans
te îndeamnă să fii tu însuți și să-ți exprimi identitatea, fie că bați la tobe sau experimentezi la chitară, fie că îți place beatboxingul sau simți că ai dansul în sânge!

Express yourself!

Câștigă la Virgin Radio Talent Hunt premiul “Coolest Act” de la Vans

Bogdan, Shurubel și Ionuț au explicat, în direct la Virgin Radio Romania, cum te poți bucura de premiul oferit de unul dintre cele mai cool branduri pentru tinerii talentați:

https://www.facebook.com/VirginRadioRomania/videos/2390950881170198/

Regulamentul concursului