Clipe de coșmar pentru Andrei Rațiu în Spania. Avionul echipei Rayo Vallecano a fost lovit de un fulger – a doua oară

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Duminică, avionul echipei de fotbal Rayo Vallecano, unde activează internaționalul român Andrei Rațiu, a fost lovit de un fulger. Incidentul a avut loc în provincia Castellón, în timpul călătoriei echipei către Villarreal, unde a avut loc meciul în care Rayo Vallecano a fost învinsă de Villarreal, scor 0-3, în La Liga.

Aeronava a fost afectată în mod serios de impactul fulgerului, devenind inutilizabilă, ceea ce a determinat oficialii lui Rayo Vallecano să găsească rapid o soluție alternativă pentru a asigura întoarcerea jucătorilor acasă după înfrângerea dureroasă de pe terenul „Submarinului galben”.

Jucătorii și staff-ul tehnic au fost forțați să rămână mai mult timp la stadionul El Madrigal după finalul meciului, până când s-a găsit o alternativă pentru revenirea la Madrid. În cele din urmă, s-a decis ca echipa să călătorească cu un autocar, parcurgând cei 400 km dintre Villarreal și Madrid în cursul aceleiași nopți.

Acest incident nu este singular pentru Rayo Vallecano. Recent, în urmă cu câteva săptămâni, avionul echipei s-a confruntat cu o situație similară în timpul deplasării la Vigo pentru meciul cu Celta, disputat pe 31 martie. Jucătorii se aflau deja la aeroport în momentul respectiv și au fost nevoiți să petreacă noaptea în Galicia, întorcându-se la Madrid în ziua următoare.

 

sursa foto: Twitter

Articole similare

István Kovács arbitrează primul meci la Euro 2024

Arbitrul român István Kovács va oficia joi prima sa partidă la Euro 2024, o realizare semnificativă ...

Formula 1: Fanii se pregătesc pentru Marele Premiu al Spaniei

Marele Premiu al Spaniei de Formula 1, care va avea loc în acest weekend pe celebrul Circuit de Barc...

Edi Iordănescu, înaintea meciului cu Belgia: Avem nevoie de calm și echilibru. Trebuie să fim ponder...

Selecționerul Eduard Iordănescu face apel la echilibru înaintea meciului selecționatei României cu B...