Confidenţialitate

Cine sunt marii câștigători ai premiilor Emmy

CoolNews, Energia aia bună, Filme
share

Emoții maxime la Los Angeles unde noaptea trecută s-au decernat cele mai râvnite trofee din televiziune. Ceremonia din acest an a premiilor Emmy a fost marcată de absența serialului ”Game of Thrones”, care a dominat ultimele ediții ale evenimentului.

De data aceasta serialul nu se mai află în competiție. Cel mai nou sezon ”Game of Thrones” a avut premiera prea târziu ca să mai poată fi luat în calcul anul acesta pentru râvnitele trofee.

Asta a deschis calea către succes a unor producții noi.

Cele mai bune seriale

”The Handmaid’s Tale”, serialul adaptat după romanul cu același nume al lui Margaret Atwood, a primit cel mai râvnit premiu al serii, cel pentru cel mai bun serial de televiziune. ”The Handmaid’s Tale”, produs de site-ul de streaming Hulu, este un serial dramă despre o sectă fundamentalistă creștină care a preluat controlul asupra SUA.

Cel mai bun serial de comedie a fost desemnat Veep”.

Cei mai buni actori

Trofeul pentru cel mai bun actor într-un rol principal a fost luat acasă de casa de Sterling K Brown pentru rolul din serialul dramă ”This Is Us”.

Riz Ahmed a primit un trofeu la categoria cel mai bun actor ”într-o serie limitată” pentru rolul din The Night Of”!

În timp ce pentru rol secundar la aceeași categorie a fost premiat Alexander Skarsgard din serialul HBOBig Little Lies”. 

Advertisement

Momentul în care s-a făcut anunțul a uimit pe toată lumea! Alexander s-a îndreptat spre Nicole Kidman, care o interpretează pe partenera lui din serial și s-au sărutat tandru.

Cele mai bune actrițe

Elisabeth Moss a pus mâna pe premiul pentru cea mai bună actriță într-ul rol principal pentru felul remarcabil în care reușește să o întruchipeze pe Offred în drama ”The Handmaid’s Tale”.

În același timp, cea mai bună actriță într-un rol secundar a fost desemnată Ann Dowd tot din drama ”The Handmaid’s Tale” . Vizibil emoționată, actrița nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

La capitolul seriale de comedie premiile au mers la: Julia Louis-Dreyfus – cea mai bună actriță într-un rol principal în Veep” și Kate McKinnon – cea mai bună actriță într-un rol secundar în ”Saturday Night Live”. Cei mai buni actori de comedie au fost desemnați: Donald Glover – cel mai bun actor în rol principal în serialul ”Atlanta” și Alec Baldwin – cel mai bun actor în rol secundar în ”Saturday Night Live”!

”Big Little Lies” a fost unul dintre cei mai mari câștigători ai serii și a ajutat HBO să umple golul lăsat de ”Game of Thrones”, care nu a fost eligibil anul acesta.

Laura Dern a reusit prima sa victorie la premiile Emmy, câștigând trofeul pentru actriță într-un rol secundar ”într-o serie limitată”, în timp ce premiul pentru cea mai bună actriță la aceeași categorie a revenit lui Nicole Kidman.  Amândouă joacă în serialul ”Big Little Lies”.

Premiul pentru regie la aceeași categorie – ”serie limitată” – a fost căștigat tot de serialul ”Big Little Lies” prin regizorul Jean-Marc Vallee.

Alți regizori premiați au fost: Reed Morano pentru drama ”The Handmaid’s Tale” și Donald Glover pentru comediaAtlanta”!

Articole similare

Elon Musk a dezvăluit că are sindromul Asperger - VIDEO

Miliardarul Elon Musk a dezvăluit sâmbătă seară că este prima persoană cu sindromul Asperger care gă...

Cine sunt câștigătorii Premiilor Emmy 2020. "Watchmen" a plecat acasă cu 11 premii

Cea de-a 72-a ediţie a premiilor Emmy, echivalentul Oscarurilor pentru producţiile de televiziune, s...

Nominalizarile la premiile Emmy sunt dominate în acest an de Netflix și HBO

Nominalizările pentru premiile Emmy au fost anunțate aseară, iar HBO și Netflix domină topurile, în ...