Cine sunt marii câștigători ai premiilor Emmy

CoolNews, Energia aia bună, Filme
share

Emoții maxime la Los Angeles unde noaptea trecută s-au decernat cele mai râvnite trofee din televiziune. Ceremonia din acest an a premiilor Emmy a fost marcată de absența serialului ”Game of Thrones”, care a dominat ultimele ediții ale evenimentului.

De data aceasta serialul nu se mai află în competiție. Cel mai nou sezon ”Game of Thrones” a avut premiera prea târziu ca să mai poată fi luat în calcul anul acesta pentru râvnitele trofee.

Asta a deschis calea către succes a unor producții noi.

Cele mai bune seriale

”The Handmaid’s Tale”, serialul adaptat după romanul cu același nume al lui Margaret Atwood, a primit cel mai râvnit premiu al serii, cel pentru cel mai bun serial de televiziune. ”The Handmaid’s Tale”, produs de site-ul de streaming Hulu, este un serial dramă despre o sectă fundamentalistă creștină care a preluat controlul asupra SUA.

Cel mai bun serial de comedie a fost desemnat Veep”.

Cei mai buni actori

Trofeul pentru cel mai bun actor într-un rol principal a fost luat acasă de casa de Sterling K Brown pentru rolul din serialul dramă ”This Is Us”.

Riz Ahmed a primit un trofeu la categoria cel mai bun actor ”într-o serie limitată” pentru rolul din The Night Of”!

În timp ce pentru rol secundar la aceeași categorie a fost premiat Alexander Skarsgard din serialul HBOBig Little Lies”. 

Momentul în care s-a făcut anunțul a uimit pe toată lumea! Alexander s-a îndreptat spre Nicole Kidman, care o interpretează pe partenera lui din serial și s-au sărutat tandru.

Cele mai bune actrițe

Elisabeth Moss a pus mâna pe premiul pentru cea mai bună actriță într-ul rol principal pentru felul remarcabil în care reușește să o întruchipeze pe Offred în drama ”The Handmaid’s Tale”.

În același timp, cea mai bună actriță într-un rol secundar a fost desemnată Ann Dowd tot din drama ”The Handmaid’s Tale” . Vizibil emoționată, actrița nu și-a mai putut stăpâni lacrimile.

La capitolul seriale de comedie premiile au mers la: Julia Louis-Dreyfus – cea mai bună actriță într-un rol principal în Veep” și Kate McKinnon – cea mai bună actriță într-un rol secundar în ”Saturday Night Live”. Cei mai buni actori de comedie au fost desemnați: Donald Glover – cel mai bun actor în rol principal în serialul ”Atlanta” și Alec Baldwin – cel mai bun actor în rol secundar în ”Saturday Night Live”!

”Big Little Lies” a fost unul dintre cei mai mari câștigători ai serii și a ajutat HBO să umple golul lăsat de ”Game of Thrones”, care nu a fost eligibil anul acesta.

Laura Dern a reusit prima sa victorie la premiile Emmy, câștigând trofeul pentru actriță într-un rol secundar ”într-o serie limitată”, în timp ce premiul pentru cea mai bună actriță la aceeași categorie a revenit lui Nicole Kidman.  Amândouă joacă în serialul ”Big Little Lies”.

Premiul pentru regie la aceeași categorie – ”serie limitată” – a fost căștigat tot de serialul ”Big Little Lies” prin regizorul Jean-Marc Vallee.

Alți regizori premiați au fost: Reed Morano pentru drama ”The Handmaid’s Tale” și Donald Glover pentru comediaAtlanta”!

Articole similare

Lil Nas X și-a oprit cel mai recent concert din Atlanta pentru a se duce la baie

Când vine vorba de un concert Lil Nas X, trebuie să te pregătești pentru ceva neașteptat. Acest sfat...

(P) Cum arată lupta pentru Premiile Emmy 2021

A 73-a ediție a Premiilor Emmy va avea loc pe 19 septembrie, la L.A. Live din Downton Los Angeles. N...

Elon Musk a dezvăluit că are sindromul Asperger - VIDEO

Miliardarul Elon Musk a dezvăluit sâmbătă seară că este prima persoană cu sindromul Asperger care gă...