Cine este Zanni, câștigătorul Survivor România 2021

Celebrități, CoolNews
share

Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, este cel mai comentat om în rețelele sociale, cel puțin de sâmbătă noapte până acum. Rezultatul lui a creat un val de reacții la care probabil nici organizatorii comptiției, de la Kanal D, nu se așteptau. În timp ce unii dezbat intens showul, alții caută să afle cine este totuși Zanni, câștigătorul Survivor România 2021?

Este pentru a doua oară la rând când un concurent din echipa ”Faimoșilor” câştigă Survivor România. Anul trecut a câştigat Elena Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga, cea care a reprezentat și România la Eurovision în 2012.

„Visul meu era îmi iau un apartament, vreau să mă mut de la cămin. Cu acest premiu o să fac, mă gândesc cum intru în apartament, cum îl mobilez (…)Vreau să le spun oamenilor de acasă că viața e o comedie pentru mine. Așa am reusit să evoluez în viață, râzând. Sunt miștocar, dar și serios. S-a terminat ce a fost mai greu, mergem la petrecere. Mulțumesc că m-ați susținut, fără voi nu aș fi putut. Toți cei de acasă să râdă mult și voi decideți ce este în viață greu și ce este ușor. E important să rămâi pozitiv, să te distrezi, să râzi, pentru că tot ce meriți va veni”, a spus câștigătorul Survivor România.

Zanni este un cântăreț, găsit și promovat de Alex Velea. ZanniZannidache, băiatul crescut de Alex Velea la Golden Boy Society, a mai participat şi la show-ul ”Chefi la cuţite”, unde şi-a spus povestea de viaţă.

Protejatul lui Alex Velea a fost abandonat de părinți când era foarte mic și a crescut prin mai multe orfelinate. El povestea că din cauza comportamentului său era adesea dat afară din cămine. ”Eram cam nebun”, spunea el.

În februarie, Alexandra Stan a povestit despre cum a fost alături de Zannidache în show și mărturisea atunci că îl vede printre potențialii câștigători.

Despre relația tumultoasă cu Zanni, Alexandra Stan a spus: „Eu, la început am ținut foarte mult cu Zanni și în continuare îl susțin, însă din păcate, s-a facut o coaliție împotriva lui, ca fiind personajul negativ. Din păcate și el greșește, că eu i-am zis că la multe faze greșește. Dar din punct de vedere sportiv, e bun.”

Alexandra Stan spunea că îi vede câștigător pe Zannidache

Conflicte epice, mai multă atenție pentru Zanni

Faimosul a intrat în mai multe conflicte, în acest sezon Survivor România 2021, iar cel mai lung a fost cu Elena Marin. Imediat după ce Zanni a câștigat Survivor România, conflictele pare că s-au terminat.

„Mi-am dorit ca cel mai bun și cel mai susținut să câștige. Cu siguranță Zanni are o poveste de viață impresionantă și are nevoie de acest premiu. Îl felicit cu această ocazie.
A luptat și și-a dorit foarte mult. Într-un final, trofeul a ajuns la el și țin să-l felicit”, i-a spus Elena Marin lui Zanni.

Articole similare

Survivor Romania 2022 - TJ Miles, CRBL și Laura Giurcanu printre primii concurenți anunțați

Survivor Romania revine! Bine, asta e posibil să fi știut deja. Fii atent aici: revine la ProTV! Ok,...

A fost ales câștigătorul Survivor România 2021

Şase luni, concurenţii din echipa Faimoşilor şi cei din echipa Războinicilor au luptat cu îndârjire ...

La ce emisiuni s-au uitat la TV românii în această primăvară

Multe emisiuni TV au avut cifre de audiență impresionante, inclusiv pe platformele sociale, chiar da...