Confidenţialitate

Cine este Rachel Zegler

Celebrități, CoolNews
share

Rachel Zegler a devenit un nume popular online, după ce a venit anunțul Disney că Albă ca Zăpada nu va mai fi albă. Cu o mamă columbiană şi un tată polonez, Rachel Zegler este metisă și marchează o importantă schimbare în modul în care este portretizat unul dintre cele mai cunoscute personaje din poveștile pentru copii, Albă ca Zăpada.

În vârstă de 20 de ani, Rachel Zegler este acum una dintre cele mai căutate persoane online. Cum a ajuns Rachel Zegler să fie Albă ca Zăpada? Dar, mai ales, cine este Rachel Zegler?

Rachel Zegler s-a născut pe 3 mai 2001, în Hackensack, New Jersey, Statele Unite ale Americii. Când avea doar 10 ani și-a făcut canalul de YouTube Rachel Zegler Loves Hugs, care azi îi poartă numele. Prima înregistrare postată online este din 2015 cu ea cântând ”The Wizard and I”. Nu a fost tocmai un succes.

Abia după ce s-a aflat că va juca într-un film regizat de Steven Spielberg , popularitatea canalului ei de YouTube a explodat, având acum peste 200.000 de abonați.

Rachel Anne Zegler joacă rolul principal al Mariei în viitorul film ”West Side Story”, în regia lui Steven Spielberg, programat să apară în cinematografe pe 10 decembrie 2021. În prezent filmează pentru ”Shazam! Fury of the Gods”, continuarea de la “Shazam!”, care este programată să apară în 2023.

Actrița mai poate fi urmărită în showul pentru televiziune ”The George Lucas Talk Show”.

Mai cunoscută pe YouTube decât pe micile sau marile ecrane, Rachel Zegler se anunță drept una dintre actrițele cu un debut în forță în cinematografia internațională.

Revenind la “Snow White and the Seven Dwarfs”, o adaptare a poveștii fraţilor Grimm,  filmul va intra în producție la anul, în 2022.

Rachel Zegler a fost aleasă și pentru calitățile sale vocale, lăudate de echipa de producție. “Abilităţile vocale extraordinare ale lui Rachel sunt doar un aspect al talentului ei”, a comentat Marc Webb, regizorul “Snow White and the Seven Dwarfs”.

FOTO: Rachel Zegler în ”West Side Story” (2021)

Articole similare

Albă ca Zăpada nu va mai fi albă

Albă ca Zăpada va avea o altă culoare a pielii, după cum anunță reprezentanții Disney. Rachel Zegler...