Confidenţialitate

Cine este artistul român independent preluat de Tiesto, Afrojack si Hardwell?

Muzică
share

DJ-ita Bianca Linta lansează „Issues„, o colaborare cu Kastra și Modern Machines, remix preluat deja de nume grele ale industriei ca Afrojack, Tiesto si Hardwell

Piesa „Issues„, creată de artista de origine română Bianca Linta și produsă alături de Robert Lazăr s-a născut din dorința de a vorbi sincer și într-o manieră cât mai personală despre traumele unor relații disfuncționale. În societatea modernă, asumarea unor astfel de mesaje este extrem de importantă, fapt care face din Bianca Linta un artist cu totul deosebit pe scena autohtonă.

Piesa „Issues” a Biancăi este disponibilă pe platforma celor de la Spinnin’ Records, dar și pe Spotify.

Linia melodică, alături de beat – urile și influențele EDM, fac din remix-ul Issues una dintre revelațiile anului 2019, o piesă pe ale cărei ritmuri te pierzi și te regăsești totodată.

Supranumită Ioana D’arc a scenei EDM și DJ, Bianca Linta combină talentul de compozitor cu cel de performer, fiind totodată și o voce puternică a generației sale. Născută la Reșița, dar formată la Scratch Academy in New York, cu Dj-i precum DJ Esquire, Erik Floyd, Chachi sau Rick Wonder. Spirit liber și inovator, muzica Biancăi  urmează direcția unor artiști precum DVBBS, Showtek, Martin Garrix, Alesso sau Botnek.

Articole similare

Bianca Linta ți-a pregătit un playlist de party, pe Spotify

Bianca Linta a reușit rapid din spatele DJ mixerului să-și facă un nume. Mai mult, și-a completat pe...