Confidenţialitate

Bianca Linta ți-a pregătit un playlist de party, pe Spotify

Muzică
share

Bianca Linta a reușit rapid din spatele DJ mixerului să-și facă un nume. Mai mult, și-a completat perfect calitățile de DJ cu timbrul vocal unic și skill-urile de producător, o versatilitate care se simte în fiecare linie melodică a release-urilor de până acum.

Artista face parte din acea categorie de artiști ce își dedică eforturile creative în sprijinul semenilor, căutând să ajute prin mesajul muzicii sale decât să obțină profit. Și-a modelat personalitatea artistică în tumultul cosmopolit din New York încă de la vârsta de 17 ani, atunci când a plecat din Reșița, orașul ei natal. În 2010 a absolvit cursurile Scratch Academy New York, moment de cotitură în cariera ei muzicală. Au urmat 10 ani de gig-uri ca DJ pe mai multe continente, din Emiratele Arabe Unite unde a încântat urechile familiei regale, și până în Ibiza și Miami, ca parte din lineup-urile unora dintre cele mai cunoscute serii de petreceri.

În România Bianca Linta a împărțit scena alături de Delia, Dorian Popa, Smiley, Randy, Alina Eremia și mulți alții. Colaborea cu Thrace Music, proiectul de suflet al lui Monoir, a generat câteva smash hituri ce au pregătit terenul pentru cel mai nou single.

”Monster”, piesă lansată în aprilie, marchează momentul de maturitate artistică pentru Bianca Linta.

Cu un groove pop dance actual, cu referințe din anii 80 când curentul disco se reinventa, ”Monster” este strigătul de susținere pentru toate femeile ce luptă să supraviețuiască într-o societate patriarhală.

În ton cu energia ei debordantă, Bianca Linta a compilat exclusiv pentru Virgin Radio Romania un playlist ce va îmblânzi monstrul din tine și-l va trimite direct sub luminile stroboscopice ale unui dancefloor de vară:

Articole similare

Maluma, Zara Larsson, Dimitri Vegas & Like Mike fac echipă pentru „Open Up Playlist” (AUDIO)

Maluma, Zara Larsson, Dimitri Vegas și Like Mike fac echipă pentru a inspira oamenii să fie deschiși...

VIRGIN RADIO HOT 30 este și pe Spotify

Urmărești VIRGIN RADIO HOT 30 pentru a afla ce este hot în muzică? Topul Virgin Radio Romania este ș...

INNA lansează o piesă cu Alok și Sofi Tukker

INNA își unește forțele cu Alok (cunoscut pentru hitul ”Love Again”) și Sofi Tukker (”Best Friend”) ...