Confidenţialitate

Chuck Bass din Gossip Girl e acuzat de viol

Celebrități, CoolNews
share

Ed Westwick, care a interpretat personajul Chuck Bass în celebra serie „Gossip Girl”, are probleme. Poliția din Los Angeles îl cercetează în urma unei acuzații de viol.

Departamentul de poliție din Los Angeles transmite că acuzația a fost lansată de actrița Kristina Cohen. Potrivit hollywoodreporter.com, actorul neagă acuzațiile.

Kristina Cohen a scris pe contul ei de Facebook că actorul a violat-o în februarie 2014, într-o perioadă „întunecată” a vieții ei. Pe atunci mama actriței suferea de cancer și a decedat la trei luni după ce ar fi avut loc violul.

Potrivit postării actriței, incidentul a avut loc la locuința lui Ed Westwick din Hollywood Hills. Aceasta spune că a primit o invitație de la un producător, cu care avut o relație de scurtă durată în anul 2013. Întâlnirea a luat o altă întorsătură, după ce ”Ed a sugerat că ar trebui să întreţinem toţi relaţii sexuale”.

Actrița spune că deşi a vrut să plece, a fost îndemnată să rămână încă 20 de minute, iar Westwick a sugerat ca ea să doarmă în dormitorul pentru oaspeţi. Cohen susţine că atunci când s-a trezit, Westwick o viola.

”Nu o cunosc pe această femeie. Nu am hărţuit sexual nicio femeie, niciodată. Şi cu siguranţă nu am violat niciodată”, a transmis Ed Westwick, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram.

Kristina Cohen a făcut o plângere la LAPD, aceasta arătând că poliţia anchetează cazul.

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on

Articole similare

Lady Gaga a mărturisit că a fost victima unui abuz sexual, la vârsta de 19 ani - VIDEO

Lady Gaga a vorbit despre violul a cărui victimă a fost la vârsta de 19 ani în emisiunea lui Oprah W...

Demi Moore spune că a fost violată la 15 ani de un bărbat care i-ar fi plătit mamei sale 500 de dola...

Actrița americană Demi Moore a dezvăluit că a fost violată la vârsta de 15 ani de un bărbat care afi...

Kesha îl acuză pe Dr. Luke că ar fi violat-o pe Katy Perry

În cea mai recentă acuzație în cazul dintre Kesha și directorul de producție, Dr. Luke, sub numele r...