Confidenţialitate

Chuck Bass din Gossip Girl e acuzat de viol

Celebrități, CoolNews
share

Ed Westwick, care a interpretat personajul Chuck Bass în celebra serie „Gossip Girl”, are probleme. Poliția din Los Angeles îl cercetează în urma unei acuzații de viol.

Departamentul de poliție din Los Angeles transmite că acuzația a fost lansată de actrița Kristina Cohen. Potrivit hollywoodreporter.com, actorul neagă acuzațiile.

Kristina Cohen a scris pe contul ei de Facebook că actorul a violat-o în februarie 2014, într-o perioadă „întunecată” a vieții ei. Pe atunci mama actriței suferea de cancer și a decedat la trei luni după ce ar fi avut loc violul.

Potrivit postării actriței, incidentul a avut loc la locuința lui Ed Westwick din Hollywood Hills. Aceasta spune că a primit o invitație de la un producător, cu care avut o relație de scurtă durată în anul 2013. Întâlnirea a luat o altă întorsătură, după ce ”Ed a sugerat că ar trebui să întreţinem toţi relaţii sexuale”.

Actrița spune că deşi a vrut să plece, a fost îndemnată să rămână încă 20 de minute, iar Westwick a sugerat ca ea să doarmă în dormitorul pentru oaspeţi. Cohen susţine că atunci când s-a trezit, Westwick o viola.

”Nu o cunosc pe această femeie. Nu am hărţuit sexual nicio femeie, niciodată. Şi cu siguranţă nu am violat niciodată”, a transmis Ed Westwick, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram.

Kristina Cohen a făcut o plângere la LAPD, aceasta arătând că poliţia anchetează cazul.

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on

Articole similare

Ed Westwick, din ”Gossip Girl”, vine în România

Comic Con Summer Limited Edition anunță că primul invitat din acest an este Ed Westwick, cunoscut d...

Actorul american Armie Hammer, suspect de agresiune sexuală

Actorul american Armie Hammer este suspect de agresiune sexuală într-o anchetă deschisă la începutul...

Lady Gaga îi datorează totul bunicii sale

Într-un interviu recent, Lady Gaga a vorbit despre cum a reușit să depășească momentele grele din vi...