Chris Evans a a făcut-o lată

Celebrități, CoolNews, Filme, Viral
share

Actorul Chris Evans a dat-o în bară în weekend când a postat pe contul său de Instagram un video cu familia sa care se juca, doar că video-ul era un Screen Recorder, iar la final se puteau vedea și ultimele imagini din Camera Roll-ul telefonului. Printre niște video-uri și poze neclare, fanii au observat imediat o poză cu ‘bijuteria’ actorului, așa că subiectul a devenit viral pe Twitter. Bineînțeles că majoritatea s-au amuzat pe seama acestei greșeli, însă au existat și oameni care i-au luat apărarea și care au spus că actorul suferă de anxietate, așa că aceste postări o să îl afecteze cu siguranță.

Mai mulți fani au început să posteze poze cu Chris Evans și câinele lui, pentru a face dispărute glumele despre pățania să.

Actorul Mark Ruffalo a postat un tweet de încurajare: ‘Bro, while Trump is în office there is NOTHING you could possibly do to embarrass yourself. See… silver lining.‘ – Frate, în timp ce Trump este la putere, chiar nu e nimic ce ai putea face care să te rușineze. Vezi partea bună.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Probleme de funcționalitate pentru Facebook, Instagram și Messenger. Mai mulți utilizatori au raport...

Într-o zi care a surprins mulți utilizatori de internet, platformele sociale Facebook, Instagram și ...

Meta va eticheta imaginile generate de AI pe Facebook, Instagram și Threads

Meta a colaborat cu partenerii din industrie pentru a se alinia la standarde tehnice comune care să ...

Blue Monday: Care e faza cu cea mai tristă zi din an?

Blue Monday, cunoscută și sub numele de "cea mai tristă zi a anului", este o denumire care a fost at...