Confidenţialitate

Chris Evans a a făcut-o lată

Celebrități, CoolNews, Filme, Viral
share

Actorul Chris Evans a dat-o în bară în weekend când a postat pe contul său de Instagram un video cu familia sa care se juca, doar că video-ul era un Screen Recorder, iar la final se puteau vedea și ultimele imagini din Camera Roll-ul telefonului. Printre niște video-uri și poze neclare, fanii au observat imediat o poză cu ‘bijuteria’ actorului, așa că subiectul a devenit viral pe Twitter. Bineînțeles că majoritatea s-au amuzat pe seama acestei greșeli, însă au existat și oameni care i-au luat apărarea și care au spus că actorul suferă de anxietate, așa că aceste postări o să îl afecteze cu siguranță.

Mai mulți fani au început să posteze poze cu Chris Evans și câinele lui, pentru a face dispărute glumele despre pățania să.

Actorul Mark Ruffalo a postat un tweet de încurajare: ‘Bro, while Trump is în office there is NOTHING you could possibly do to embarrass yourself. See… silver lining.‘ – Frate, în timp ce Trump este la putere, chiar nu e nimic ce ai putea face care să te rușineze. Vezi partea bună.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

TOP 10 Virgin Radio Romania Breakfast: Ce poți face dacă rămâi fără internet?

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

A murit pentru o poză pe Instagram

O tânără de 32 de ani a murit în încercarea de a face o fotografie care să-i aducă mai mulți urmărit...

După succesul avut pe TikTok și Instagram, SERA își face debutul cu piesa „Only Us” (VIDEO)

Versiunile ei de la „IDGAF”, interpretată original de Dua Lipa, și „No”, a lui Megan Trainer, au dev...