Confidenţialitate

Chris Evans a a făcut-o lată

Celebrități, CoolNews, Filme, Viral
share

Actorul Chris Evans a dat-o în bară în weekend când a postat pe contul său de Instagram un video cu familia sa care se juca, doar că video-ul era un Screen Recorder, iar la final se puteau vedea și ultimele imagini din Camera Roll-ul telefonului. Printre niște video-uri și poze neclare, fanii au observat imediat o poză cu ‘bijuteria’ actorului, așa că subiectul a devenit viral pe Twitter. Bineînțeles că majoritatea s-au amuzat pe seama acestei greșeli, însă au existat și oameni care i-au luat apărarea și care au spus că actorul suferă de anxietate, așa că aceste postări o să îl afecteze cu siguranță.

Mai mulți fani au început să posteze poze cu Chris Evans și câinele lui, pentru a face dispărute glumele despre pățania să.

Actorul Mark Ruffalo a postat un tweet de încurajare: ‘Bro, while Trump is în office there is NOTHING you could possibly do to embarrass yourself. See… silver lining.‘ – Frate, în timp ce Trump este la putere, chiar nu e nimic ce ai putea face care să te rușineze. Vezi partea bună.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Cardi B infirmă zvonurile legate de motivul divorțului

De când s-a aflat că rapperita încearcă să divorțeze de Offset, au început să apară tot felul de zvo...

Matthew Koma și-a tatuat numele soției pe fund

Cântărețul în vârstă de 33 de ani a postat pe contul de Instagram o poză cu posteriorul său pe care ...

Cardi B i-a făcut cont de Instagram fetiței sale

În acest weekend Cardi B i-a făcut cont de Instagram fetiei ei Kulture. În doar câteva ore micuța a ...