Confidenţialitate

CFR are app: CFR Călători mersul trenurilor și bilete online

CoolNews, Tech
share

CFR și-a lansat aplicație de mobil. Pentru început, aplicaţia CFR este disponibilă doar pe dispozitivele cu Android (minim Android 5.1).

Aplicaţia are un nume sugestiv în Google Play – ”CFR Călători mersul trenurilor și bilete online ” și este disponibilă în testare deschisă pentru o perioadă de 30 de zile şi va fi îmbunătăţită în funcţie de recomandările clienţilor.

Potrivit descrierii din store, ”folosind aplicația CFR Călători pentru Android puteți vedea rapid trenurile către viitoarea destinație.

Cumpărarea de bilete online este foarte facilă. Aveți nevoie de un cont CFR Călători pe care îl creați foarte ușor cu emailul dvs.. Selectați stațiile de plecare și destinație și trenul cu orele care vă avantajează. Alegeți la ce clasă călătoriți și numărul de pasageri. După ce vedeți prețul tranzacției, urmează să completați numele și prenumele pasagerilor. La final introduceți datele cardului și finalizați tranzacția. Veți primi în aplicație, prin SMS și email un Id (număr de identificare al biletului) pe care îl transmiteți conductorului la verificarea biletelor”.

Odată încărcată lista comenzilor şi vizualizat PDF-ul biletului, aplicația poate să fie folosită și fără conexiune la internet, spre exemplu la prezentarea în tren către conductor într-o zonă fără semnal.

Poți încerca aplicația ”CFR Călători mersul trenurilor și bilete online ” cu un click aici!

Articole similare

Breakfast: CFR Călători a suplimentat numărul vagoanelor și oferă gratuitate refugiaților din Ucrain...

În această perioadă v-am pregătit un program puțin mai diferit. Am decis să lăsăm rubricile cu care ...

Grevă spontană la CFR! Niciun tren nu mai pleacă din Gara de Nord!

Toate trenurile care ar fi trebuit să sosească în Gara de Nord din București au întârzieri, iar călă...

Care sunt cele mai urmărite conturi pe TikTok în 2021

Știi care sunt cele mai urmărite conturi pe TikTok în 2021? Rezultatul acestui clasament te va surpr...