Breakfast: CFR Călători a suplimentat numărul vagoanelor și oferă gratuitate refugiaților din Ucraina

CoolNews, NEWS
share

În această perioadă v-am pregătit un program puțin mai diferit. Am decis să lăsăm rubricile cu care v-am obișnuit și glumele și am încercat să devenim o voce a celor care suferă în această perioadă. Am ales să vă informăm și să ajutăm cum putem noi mai bine, prin al treilea microfon care este pentru voi! Veronica Trandafir și Andrei Niculae au fost și astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast cu o ediție specială. 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat marți că garniturile CFR Călători au fost suplimentate cu vagoane pentru a asigura călătoriile gratuite pentru refugiații din Ucraina.

Sorin Grindeanu: „S-au suplimentat toate garniturile de tren. Dinspre Suceava vin cinci garnituri de tren zilnic. Pe fiecare din aceste garnituri de tren s-au adăugat vagoane în plus, oamenii circulă gratuit în România şi vor circula în continuare pe tot parcursul acestor evenimente, pe care cu toţii ni le dorim să fie cât mai scurte, iar pacea să revină în Ucraina. (…)

Pe relaţia Suceava – Bucureşti şi retur sunt 10 -12 vagoane pe zi, pe Sighet – Bucureşti avem unul-două vagoane pe zi care se adaugă şi, de asemenea, pe toate celelalte rute, de exemplu Iaşi, Suceava, Timişoara, circa două vagoane pe zi s-au adăugat la garniturile deja existente.

Pe Chişinău, în acest moment, noi facem acest transport gratuit cu CFR

 

Cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae va auziți în fiecare dimineață de la 6:30 la 10:00, la Virgin Radio Romania Breakfast.

 

FOTO: Profimedia / Agentie

Articole similare

[BREAKFAST] Mai mulți angajați ai primăriei din Târgu Jiu au demisionat după ce primarul i-a pus să ...

Mai mulți angajați au demisionat ori și-au luat concediu după ce primarul municipiului Târgu Jiu a d...

[BREAKFAST] O femeie de serviciu a fost concediată pentru că a mâncat un sandviș cu ton. Cum a reacț...

O femeie de serviciu a dat în judecată o importantă firmă de avocatură din Londra, după ce a fost co...

[BREAKFAST] 5 RED FLAGS într-o relație pe care nu ar trebui să le ignori niciodată, potrivit experți...

1. Love Bombing Unul dintre cele mai mari red flags intr-o  relație pe care le vede în aceste zile ...