Celine Dion își lansează documentar. Problemele de sănătate, printre subiectele discutate

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Viitorul documentar, regizat de Irene Taylor, va fi lansat pe platforma de streaming Prime Video, la o dată care încă nu a fost confirmată.

Proiectul urmărește aproximativ un an din viața artistei, scoțând în evidență provocările acesteia în lupta cu afecțiunea rară Moersch – Woltman, cunoscută și sub numele de sindromul omului înțepenit. Această tulburare neurologică rar întâlnită se caracterizează prin rigiditatea progresivă, afectând atât creierul, cât și măduva spinării. În cazul lui Dion, boala a avut un impact semnificativ asupra rutinei zilnice și a capacității de performa.

Celine Dion și-a făcut cunoscut oficial diagnosticul în luna decembrie a anului 2022, anunțând cu tristețe amânarea turneului mondial din cauza spasmelor care au afectat modul în care merge și cântă live.

Ultimii ani au fost o provocare pentru mine, o călătorie de la a înțelege condiția mele până la a învăța cum să trăiesc cu ea și să o gestionez, dar să nu o las să mă definească. Pe măsură ce drumul către reluarea carierei mele de interpret continuă, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit să-mi văd fanii. În timpul acestei absențe, am decis că vreau să documentez această parte a vieții mele, să atrag atenția asupra acestei afecțiuni puțin cunoscute și să ajut alți oameni care au acest diagnostic„, a declarat Celine Dion despre viitorul documentar.

„I Am: Celine Dion” va fi realizat sub egida Sony Music Vision, în colaborare cu Sony Music Entertainment Canada și Vermilion Films. Amazon MGM Studios a obținut drepturile de distribuție pentru acest documentar la nivel mondial.

Celine Dion se remarcă ca una dintre cele mai de succes interprete din istoria muzicii pop. Cariera ei a început să strălucească încă din adolescență, aducându-i numeroase hituri, concerte sold-out și vânzări de peste 250 de milioane de albume. Printre piesele memorabile ale artistei se numără „My Heart Will Go On”, inclusă în coloana sonoră a filmului „Titanic”, „Because You Loved Me”, „It’s All Coming Back to Me Now”, „All By Myself” și „Tell Him”, un duet cu Barbra Streisand.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Premiile Grammy 2024: Record istoric pentru Taylor Swift, după ce artista a primit a patra oară trof...

S-au decernat premiile Grammy care recompensează performanțele din industria muzicală. Cântăreața am...

„Pamela, a love story”, cel mai așteptat documentar al începutului de an. Când se lansează și unde p...

Un portret intim care dezvăluie latura umană a uneia dintre cele mai voluptoase blonde din lume. Pam...

Celine Dion anunță printr-un clip video că suferă de o boală rară. Concertul din București a fost an...

Celine Dion a transmis un mesaj emoționant prin care anunță că este nevoită să reprogrameze spectaco...