Cele mai bune momente de la Premiile Oscar – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Hollywood este în acest moment în prim-planul culturii pop datorită evenimentelor controversate precum mișcarea #metoo, dar și a ridicării imaginii femeii în cinematografia globală, iar decernarea premiilor Oscar din 2018 a fost poate cea mai importantă din ultimii 90 de ani.

Cele mai mari nume ale cinematografiei s-au adunat la Cinematograful Dolby din Los Angeles duminică seara pentru un spetacol plin de momente puternice, câștiguri istorice și mesaje inspiraționale distribuite de mari actori.

Uite care au fost cele mai importante momente de la Premiile Oscar.

Noaptea decernării premiilor a fost deschisă de monologul lui Jimmy Kimmel, gazda spectacolului, ce a fost combinația perfectă între un discurs inteligent și sensibil.

La finalul monologului, Jimmy Kimmel a prezentat primul premiu al serii, un Jet Ski pentru cel mai scurt discurs al serii, făcând asta ca apropo la discursurile lungi de acceptare ce lungesc evenimentul, ceea ce s-a întâmplat și în acest an.

Pentru a-și păstra promisiunea, gazda spectacolului a spus că dacă un câștigătorul va trece de limita timpului pentru discurs, acestuia i se va spune să iasă afară. Pentru a-și clarifica punctul de vedere, Kimmel l-a invitat în scenă pe actorul principal din filmul „Get out”, Lakeith Stanfield, ce i-a cam speriat pe actorii ce și-au pregătit deja discursul.

Multe dintre celebrități au venit la Oscar cu gustări pe care să le înmâneze fanilor de la un cinematograf din apropiere ca un gest de mulțumire pentru că urmăresc filmele pentru care ei muncesc atât de mult. Asta i-a făcut geloși pe mulți fani ce au urmărit decernarea de acasă.

Cele două actrițe de comedie, Tiffany Haddish și Maya Rudolph au apărut pe scenă cu tocurile în mână pentru a prezenta două premii și au ținut un discurs extrem de amuzant despre situația oamenilor albi și de culoare la premiile Oscar din anii trecuți.


Un moment cu impact emoțional puternic a fost și filmulețul dedicat mișcării #Metoo introdus de Ashley Judd, prima actriță ce a vorbit despre cazul Harvey Weinstein. Montajul a prezentat schimbări aduse odată cu începutul mișcării.


Un ultim moment amuzant a fost gluma ce l-a avut ca subiect pe Matt Damon. Gazda spectacolului a ținut să spună că nu mai este timp pentru Matt Damon și publicul a fost în delir.

Articole similare

TOP 5 Cele mai tari momente din Formula 1

Formula 1, cunoscută și ca "Regele Motorsportului", este plină de momente deosebite care au captivat...

Oscar 2024: Vezi aici cele mai tari momente din istoria Oscarurilor

Oscarurile, cunoscut sub numele oficial de Premiile Academiei, au fost sinonime cu excelența cinemat...

Premiile Oscar 2020: Eminem a ridicat sala în picioare! - VIDEO

"Mom’s spaghetti" au ajuns la Oscaruri! Rapper-ul Eminem a surprins pe toată lumea în cadrul cele...