Cele 4 filme din box office-ul american pe care trebuie neapărat să le vezi

CoolNews, Filme
share

N-aveți habar ce pierdeți dacă nu mergeți la cinema în perioada asta. Iar pentru că vrem să vă facem poftă de popcorn și un loc în ultimul rând, vă povestim cam ce ați putea să vedeți. Avem 4 filme care, ce să vezi, ocupă chiar primele 4 locuri din box office-ul american.

Dunkirk

După ce o să vezi filmul ăsta te vei întoarce acasă și-l vei recomanda, probabil, într-o postare pe Facebook, tuturori prietenilor tăi. ”Dunkirk”, regizat de Christopher Nolan a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american weekendul trecut, cu încasări de 50,5 de milioane de dolari, asta potrivit site-ului de specialitate boxofficemojo.com

Distribuția? Tom Hardy, Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Fionn Whitehead și Harry Styles (da, cel de la One Direction). Povestea e despre trupele britanice și ale aliaților care se trezesc înconjurate pe o plajele orașului francez Dunkirk. Totul e despre evacuarea trupelor și cum reușesc să facă asta în siguranță. Dar e mind-blowing.

Girls Trip

Ok, am înțeles, vrei o comedie. Păi bine atunci, neapărat să vezi ”Girls Trip”. E locul 2 în box office cu încasări de 30,3 milioane de dolari. Filmul, în regia lui Malcom D. Lee, le are în roluri principale pe Queen Latifah, Regina Hall, Jada Pinkett și Tiffany Haddish, patru prietene care călătoresc la New Orleans, pentru a participa la un festival ce are loc în fiecare an.  E super amuzant! Dacă nu ne crezi, dă un play aici:

Spider-Man: Homecoming

Încă în top, în box office, ”Spider-Man: Întoarcerea acasă”, regizat de John Watts, ocupă locul trei, la trei săptămâni după debut, cu încasări de 22 de milioane de dolari.

În rol principal: Tom Holland, iar din distribuție mai fac parte Michael Keaton, Jon Favreau, Zendaya și Robert Downey Jr.

Marvel Cinematic Universe a venit cu un plot interesant, în care Peter Parker (Spider-man, dooh!) încearcă să se împartă între viața de școlar și responsabilitățile de super-erou, unde e nevoit să-l învrunte pe Vulture.

War for the Planet of the Apes

Sau „Planeta Maimuțelor: Războiul”, e un must. A debutat pe marile ecrane acum două weekenduri și a înregistrat încasări de 20,4 milioane de dolari. E cel de-al treilea film al francizei, e regizat de Matt Reeves și prezintă povestea lui Cesar, care împreună cu armata sa de maimuțe sunt forțați să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni, în fruntea căreia stă un colonel nemilos.

quick-tip: pregătește-te să plângi

Articole similare

Gala Premiilor Gopo 2024: Filmul „Libertate” este marele câștigător

Luni, pe 29 aprilie, la Teatrului Național ,,I. L. Caragiale’’ din București, a avut loc cea de-a 18...

AVATAR: THE LAST AIRBENDER, încă două sezoane! Cele patru elemente se reunesc pentru a anunța contin...

În timp ce fanii din întreaga lume sărbătoresc seria AVATAR: THE LAST AIRBENDER cu meme-uri și explo...

Oscar 2024: 6 filme nominalizate pe care le poți vedea pe Netflix

Pe data de 10 martie, lumea cinematografiei se pregătește pentru una dintre cele mai prestigioase ce...