Ce trebuie să știi dacă vrei să-ți cumperi o trotinetă electrică

CoolNews, Tech
share

Trotinetele electrice devin o variantă de transport din ce în ce mai viabilă. Sunt rezistente, ușor de folosit dacă te descurci cu echilibrul și devin din ce în ce mai accesibile. Unde mai pui că poți câștiga una chiar de la noi?

Dă note hiturilor pe virginradio.ro până pe 1 noiembrie și intri automat în tragerea la sorți pentru o trotinetă electrică! Ne spui ce vrei să asculți, dai note hiturilor pe virginradio.ro și poți câștiga premii surpriză săptămânal sau, marele premiu, o trotinetă electrică! Urmărește sondajul muzical săptămânal de pe virginradio.ro! Participă la cel puțin 3 runde de votat hiturile pe virginradio.ro și urmărește virginradio.ro ca să afli dacă ai câștigat o trotinetă eletrică de la Virgin Radio Romania!

Dacă nu ești tu norocosul, nu-ți fă probleme. Articolul acesta te va învăța la ce să fii atent atunci când te decizi să-ți cumperi o trotinetă. Dincolo de preț, ele diferă din multe puncte de vedere iar noi ne-am decis să facem o listă cu cele mai importante caracteristici.

1. Viteza

Poate cea mai importantă diferență la prețul unei trotinete electrice o face viteza. Prima dată stabilește bugetul de care dispui pentru că poți să dai și 10.000 de lei pe o trotinetă. E adevărat, acel model poate ajunge până la 100 km/h, dar nu ai nevoie de așa ceva dacă ești la început. Poți găsi până în 2000 de lei, cu o viteză de aproximativ 25 km/h.

Există și variante de trotinete pentru copii, cu limitator de viteză și un preț mai redus.

2. Duritatea

Trebuie să fii foarte atent la acest aspect. Dacă plănuiești să o folosești în București, unde nu avem nici cel mai bun trafic, nici cele mai bune străzi, poate o să vrei să-ți cumperi o trotinetă fabricată din materiale premium. Adică mai scumpe, dar mai bune.

Prețul piperat nu ar fi singurul compromis. O trotinetă fabricată din materiale durabile cântărește destul de mult, iar o trotinetă grea poate fi mai dificil de manevrat. Găsește echilibrul perfect pentru tine, testând mai multe modele.

3. Bateria 

Cu asta am putea spune că suntem obișnuiți. Ni se întâmplă zilnic, tuturor, să rămânem fără baterie la device-uri. Dacă stai până târziu pe afară și te bazezi pe trotinetă că te va ajuta să ajungi acasă, iar bateria nu e de acord, atunci sigur ți-ai fi dorit să citești articolul acesta.

Există trotinete care pot parcurge până la 70 km cu o singură încărcare. Dar, la fel ca la materialele despre care am vorbit mai sus, cu cât este mai mare bateria, cu atât trebuie să aștepți mai mult pentru încărcare.

Oricum, ține cont de faptul că autonomia este orientativă și este influențată atât de greutatea celui care o conduce, cât și de viteza cu care mergi.

 

 

În concluzie, e bine să găsești echilibrul care ți se potrivește. Până atunci, nu uita că poți primi o trotinetă electrică de la noi! 😉

 

Articole similare

Trotinetele electrice primesc interdicție de noapte

Oslo , capitala Norvegiei, interzice închirierea trotinetelor electrice pe timpul nopţii, într-o înc...

3 mai, ultima zi ca să dai Note Hiturilor și să pui mâna pe un iPhone 12

Doar câteva zile mai ai la dispoziție ca să dai note hiturilor pe virginradio.ro și să te alegi cu n...

5 funcții despre care nu știai și sunt disponibile pe iPhone 12

iPhone 12, cel mai nou telefon al Apple, a fost, cu siguranță, unul din cele mai așteptate telefoane...