5 funcții despre care nu știai și sunt disponibile pe iPhone 12

CoolNews, Tech
share

iPhone 12, cel mai nou telefon al Apple, a fost, cu siguranță, unul din cele mai așteptate telefoane ale anului 2020.

Fanii Apple au avut extrem de multe surprize (mici sau mari) plăcute pregătite de dezvoltatori, iar noi v-am pregătit 5 funcții ale iPhone 12 pe care suntem siguri, sau aprooooaaaape siguri că nu le știați neapărat.

Să începem:

1. Eye Contact

Nu, nu e vorba despre eye detection-ul normal. În timp ce este într-o convorbire video, știm bine că e super greu să te uiți în camera de la telefon, iar dacă te uiți la interlocutori sau la tine, pare că ochii tăi, deci, și atenția ta, este în altă parte.

Ei bine, Apple pare să fi rezolvat problema asta. Pe iPhone 12 compania îți permite să mergi la Settings > FaceTime și să activezi funcția „Eye Contact”. În felul ăsta telefon va știi când unde anume sunt ochii tăi, și își va ajusta camera, pentru a părea că te uiți tot timpul acolo.

2. Apple ProRAW

Pe iPhone 12, Apple te va lăsa să salvezi pozele în format RAW, pentru a putea mai ușor să le editezi mai mult în programele pe care le folosești. Pentru a face asta e nevoie să mergi la Settings > Camera > Formats și să activezi opțiunea PRORAW. Atenție: Fotografiile PRORAW îți vor ocupa mult mai mult spațiu decât cela jpg, așa că pregătește-te să ai ceva memorie liberă.

3. Video HDR

Dacă te-ai întrebat de multe ori cum reușesc unii oameni să facă tot felul de creații extrem de cinematice doar cu ajutorul unui simple iPhone, ei bine, lucrurile sunt uuun pic mai simple decât crezi. Una din funcțiile care îi ajută pe aceștia este VIDEO HDR, care oferă o gamă de culoare mult mai potrivită scenelor numai bune de pus pe Instagram stories.

4. Spatial audio

Și dacă vorbim de clipuri cinematice, nu putem să excludem partea audio, corect? Pentru a activa „spatial audio” în airpods-urile tale sau pur și simplu pe iPhone, e suficient să te accesezi Settings > Bluetooth, să ajungi la opțiunea „Spatial Audio”, iar apoi să o activezi.

5. Fine-tuning Face ID

Da, știm cu toții că Face ID-ul poate să dea niște erori mari în unele momente. De exemplu, în momentele când porți ochelari și trebuie să îi dai jos, pentru că telefonul nu îți recunoaște ochii. Există acum o soluție pentru asta. Tot ce trebuie să faci este să dezactivezi o parte din procesele pe care Face ID-ul le face atunci când îți deblochează telefonul, și să dezactivezi funcția „Require Attention”.

Virgin Radio Romania îți dă șansă să câștigi simplu chiar noul iPhone 12! Ne spui ce vrei să asculți, dai note hiturilor pe virginradio.ro și poți câștiga premii surpriză săptămânal sau, marele premiu, un iPhone 12!

Urmărește sondajul muzical săptămânal de pe virginradio.ro!

Participă la toate rundele de votat hiturile pe virginradio.ro și află dacă ai câștigat noul iPhone 12 de la Virgin Radio Romania!

Gata să dai note hiturilor și să câștigi un iPhone 12?

FOTO: Frederik LipfertUnsplash

Articole similare

Ce trebuie să știi dacă vrei să-ți cumperi o trotinetă electrică

Trotinetele electrice devin o variantă de transport din ce în ce mai viabilă. Sunt rezistente, ușor ...

Cum am dat un iPhone12

În direct la Virgin Radio Romania, Liza și Fere au anunțat cine s-a ales cu un iPhone 12 după ce a d...

3 mai, ultima zi ca să dai Note Hiturilor și să pui mâna pe un iPhone 12

Doar câteva zile mai ai la dispoziție ca să dai note hiturilor pe virginradio.ro și să te alegi cu n...