Confidenţialitate

Ce știe să facă un ceas inteligent și de ce Apple Watch 7 este unul dintre cele mai bune?

CoolNews, Tech
share

Dă note hiturilor pe virginradio.ro până pe 14 ianuarie și intri automat în tragerea la sorți pentru un Apple Watch 7! Urmărește sondajul muzical săptămânal de pe virginradio.ro! Participă la cel puțin 3 runde de votat hiturile și urmărește site-ul ca să afli dacă ai câștigat un Apple Watch 7 de la Virgin Radio Romania!

Apple Watch 7. Un ceas inteligent la care poate doar ne gândeam acum câțiva ani și despre care doar visam să apucăm să-l vedem și noi cu adevărat. Nu mai e doar un vis de foarte mult timp. Apple a revoluționat zona de tehnologie și a venit cu niște produse bune, frumoase din punct de vedere a design-ului, dar și cu un preț pe măsură.

Dacă dai note hiturilor pe virginradio.ro, nu doar că poți câștiga un ceas foarte frumos. E mai mult decât atât.

Noul Apple Watch 7 vine cu un ecran mai generos decât la celelalte modele și muchii înguste ceea ce va permite utilizatorilor să acceseze conținutul mai facil și chiar să scrie folosind o tastatură full-size. Pe lângă toate astea este rezistent la praf și rezistă în apă până la o adâncime de 50 de metri, deci îl poți lua cu tine la plajă.

Bateria rezistă până la 18 ore (bine, dacă nu îl folosești prea mult), dar se încarcă foarte repede. Poți să ajungi de la 0% la 80% în doar 45 de minute.

Restul trebuie să descoperi tu! Poți să câștigi un Apple Watch 7 dacă participi la Dă note hiturilor pe virginradio.ro! Atât! 🙂

Articole similare

Cum arată iOS 15 (GALERIE FOTO)

Viitorul sistem de operare Apple - iOS 15 a fost anunțat oficial. Apple a făcut publice și primele i...

Apple a prezentat iOS 15

Apple a prezentat oficial noua versiune a sistemului său de operare - iOS 15. Cu ceva mai multă ...

AirTag-ul Apple a fost piratat, la doar 10 zile de la lansare

Un cercetător german a reușit să modifice softul dispozitivului de găsire a obiectelor pierdute, pen...