Confidenţialitate

Ce știe să facă un ceas inteligent și de ce Apple Watch 7 este unul dintre cele mai bune?

CoolNews, Tech
share

Dă note hiturilor pe virginradio.ro până pe 14 ianuarie și intri automat în tragerea la sorți pentru un Apple Watch 7! Urmărește sondajul muzical săptămânal de pe virginradio.ro! Participă la cel puțin 3 runde de votat hiturile și urmărește site-ul ca să afli dacă ai câștigat un Apple Watch 7 de la Virgin Radio Romania!

Apple Watch 7. Un ceas inteligent la care poate doar ne gândeam acum câțiva ani și despre care doar visam să apucăm să-l vedem și noi cu adevărat. Nu mai e doar un vis de foarte mult timp. Apple a revoluționat zona de tehnologie și a venit cu niște produse bune, frumoase din punct de vedere a design-ului, dar și cu un preț pe măsură.

Dacă dai note hiturilor pe virginradio.ro, nu doar că poți câștiga un ceas foarte frumos. E mai mult decât atât.

Noul Apple Watch 7 vine cu un ecran mai generos decât la celelalte modele și muchii înguste ceea ce va permite utilizatorilor să acceseze conținutul mai facil și chiar să scrie folosind o tastatură full-size. Pe lângă toate astea este rezistent la praf și rezistă în apă până la o adâncime de 50 de metri, deci îl poți lua cu tine la plajă.

Bateria rezistă până la 18 ore (bine, dacă nu îl folosești prea mult), dar se încarcă foarte repede. Poți să ajungi de la 0% la 80% în doar 45 de minute.

Restul trebuie să descoperi tu! Poți să câștigi un Apple Watch 7 dacă participi la Dă note hiturilor pe virginradio.ro! Atât! 🙂

Articole similare

Elon Musk amenință Apple și Google! Își va crea propriul smartphone dacă aceștia vor renunța la Twit...

Elon Musk are un plan simplu, în cazul în care Apple sau Google decid să scoată Twitter din App Stor...

De câte zile de muncă este nevoie pentru a-ți cumpăra cel mai nou produs emblematic Iphone?

Pentru a cincea oară, echipa Picodi.com a juxtapus prețurile locale ale iPhone 14 Pro (128 GB) cu ve...

Apple va renunța la parole începând din Septembrie

Apple se pregătește să scape de parole pe produsele sale, începând cu luna viitoare, conform unui ra...