Ce spune Steven Gerard, antrenorul lui Ianis Hagi, despre primul gol al românului

Celebrități, CoolNews
share

Ianis Hagi a înscris golul victoriei lui Glasgow Rangers, formația antrenată de Steven Gerrard, în meciul cu Hibernians, meci încheiat cu scorul de 2-1.

Rezumatul meciului poate fi găsit aici:

După meci, Steven Gerrard, fosta legendă a lui Liverpool l-a lăudat pe român:

E o victorie mare pentru noi și sunt încântat de cum am jucat în repriza a doua. Am înscris chiar înainte de pauză, într-un moment bun. În repriza a doua le-am cerut mai mult, iar jucătorii au fost excepționali pe tot terenul.

Hagi merită toate laudele, după aceast gol al victoriei, dar cred că prestația sa generală a fost remarcabilă în repriza a doua. Cred că a jucat bine în prima repriză, dar ce performanță la debutul tău pe teren propriu în repriza a doua! De asemenea, finalizarea a fost extraordinară.

Buff a avut ghinion să nu încrie, Aribo ar fi trebuit și el să dea gol, portarul ne-a salvat în câteva rânduri. Am dominat în repriza a doua, dar scânteia de care aveam nevoie a fost Hagi.

Este o execuție rafinată chiar în plasa laterală. Evoluția lui Ianis în repriza a doua a arătat că are caracter, personalitate și tupeu să primească mingea în orice situație – chiar dacă avea om lângă el, chiar dacă avea doi oameni lângă el – pur și simplu s-a descurcat de minune.

E un jucător inteligent și dacă acesta este drumul pe care va merge, abia aștept să-l văd din nou jucând.”, a spus Steven Gerrard.

După ce a înscris, Ianis Hagi i-a dedicat tatălui său golul marcat, apropiindu-se de cameră și spunând „La mulți ani, tată. Te iubesc!”

 

Articole similare

Le Figaro, înainte de România - Olanda: „Ianis Hagi e hotărât să calce pe urmele legendarului său ta...

Înaintea confruntării dintre România și Olanda la EURO 2024, Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe ...

Ianis Hagi, lăudat de presa spaniolă după 3-2 în meciul Columbia-România

După meciul dintre Columbia și România, presa spaniolă este laudativă în privința prestației lui Ian...

EUROPA LEAGUE: Nicolae Stanciu a câștigat duelul cu Ianis Hagi. Scorurile din optimi

Nicolae Stanciu a câștigat duelul cu Ianis Hagi din optimile de finală ale Europa League: Slavia Pra...