Confidenţialitate

Ce spune Steven Gerard, antrenorul lui Ianis Hagi, despre primul gol al românului

Celebrități, CoolNews
share

Ianis Hagi a înscris golul victoriei lui Glasgow Rangers, formația antrenată de Steven Gerrard, în meciul cu Hibernians, meci încheiat cu scorul de 2-1.

Rezumatul meciului poate fi găsit aici:

După meci, Steven Gerrard, fosta legendă a lui Liverpool l-a lăudat pe român:

E o victorie mare pentru noi și sunt încântat de cum am jucat în repriza a doua. Am înscris chiar înainte de pauză, într-un moment bun. În repriza a doua le-am cerut mai mult, iar jucătorii au fost excepționali pe tot terenul.

Hagi merită toate laudele, după aceast gol al victoriei, dar cred că prestația sa generală a fost remarcabilă în repriza a doua. Cred că a jucat bine în prima repriză, dar ce performanță la debutul tău pe teren propriu în repriza a doua! De asemenea, finalizarea a fost extraordinară.

Buff a avut ghinion să nu încrie, Aribo ar fi trebuit și el să dea gol, portarul ne-a salvat în câteva rânduri. Am dominat în repriza a doua, dar scânteia de care aveam nevoie a fost Hagi.

Este o execuție rafinată chiar în plasa laterală. Evoluția lui Ianis în repriza a doua a arătat că are caracter, personalitate și tupeu să primească mingea în orice situație – chiar dacă avea om lângă el, chiar dacă avea doi oameni lângă el – pur și simplu s-a descurcat de minune.

E un jucător inteligent și dacă acesta este drumul pe care va merge, abia aștept să-l văd din nou jucând.”, a spus Steven Gerrard.

După ce a înscris, Ianis Hagi i-a dedicat tatălui său golul marcat, apropiindu-se de cameră și spunând „La mulți ani, tată. Te iubesc!”

 

Articole similare

Cum arată străzile din București după ce restricțiile de circulație au intrat în vigoare

România este de la ora 12 în "lock-down", adică ne putem deplasa doar dacă avem un motiv bine înteme...

Ianis Hagi, nominalizat la titlul de "Jucătorul Etapei" în Europa League

După prestația incredibilă de aseară, în care Ianis Hagi a înscris două goluri, iar echipa sa, Range...

Ianis Hagi i-a dedicat primul gol la Glasgow Rangers tatălui său, Gheorghe Hagi

În ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 55 de ani, Ianis a marcat primul gol în Scoția. La primu...