Confidenţialitate

Ce spune Ministrul Educației despre petrecerea lui Selly din weekend

Celebrități
share

Sorin Câmpeanu, ministrul Educației, a reacționat după scandalul provocat de petrecerea lui Selly din weekend. Vloggerul a încălcat normele cu privire la combaterea răspândirii bolilor, invitând peste 20 de persoane la o vilă de pe malul lacului Snagov, împreună cu maneliștii Tzanca Uraganul și Costel Biju. 

Ministrul a spus că e regretabil ce s-a întâmplat, dar că speră că nu comportamentele acestea îl definesc pe Selly.

E regretabil ceea ce s-a întâmplat, eu mă gândesc că sunt aspecte contradictorii, pentru că am văzut și alte acțiuni, foarte responsabile, care intră în contradicție flagrantă cu ceea ce s-a întâmplat în acest weekend. Deci, e greu de format o opinie, pentru că am văzut și bune, și rele, și responsabile, și non-responsabile”, a declarat ministrul educației la Digi 24.

Vloggerul a postat aseară un clip prin care a încercat să explice toată situația, spunând că e atacat pentru două lucruri: pentru faptul că a făcut o petrecere în pandemiei, dar și pentru faptul că i-a chemat pe cei doi maneliști la petrecere. 

Acesta a mai spus faptul că a încălcat fără îndoială legea, doar că legea e stupidă, atât timp cât cluburile din capitală sunt pline.

 

Articole similare

Robbie Williams petrece în Mykonos (VIDEO)

Robbie Williams a petrecut pe insula Mykonos, alături de mai mulți prieteni, după cum relatează pres...

Petrecerile NOSTALGIA revin

Petrecerile NOSTALGIA revin, în acestă vară, la Romaero. De joi până sâmbătă este anunțată în Bucure...

Câți elevi s-au înscris pentru Bacalaureat 2021

Ministrul Sorin Cîmpeanu a anunţat, miercuri, că 77% dintre elevi s-au înscris pentru susţinerea exa...