Confidenţialitate

Poliția a împărțit amenzi de 15.000 de lei la petrecerea de 20 de ani organizată de Selly

Celebrități
share

Vloggerul Selly a dat în weekend o petrecere pe malul lacului Snagov, care s-a încheiat cu amenzi pentru el, dar și pentru alți oameni care au participat la petrecere.

Petrecerea a avut loc în weekend, iar în filmulețele distribuite chiar de Selly pe Instagram, la eveniment au participat în jur de 20 de  persoane, deși în timpul stării de alertă evenimentele private cu un număr mare de persoane sunt interzise. Polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu, împărțind amenzi pe baza imaginilor de pe internet.

De asemenea, la eveniment au participat și maneliștii Tzancă Uraganul și Costel Biju. În imagini se vede cum regulile de distanțare nu sunt respectate, iar participanții nu poartă măști.

Poliția l-a amendat pe Selly cu 12.000 de lei, pe unul dintre maneliști cu 1500 de lei, iar pe administratorul locației cu 1500 de lei. 

Într-un story de pe Instagram Selly spune că va filma un clip în care va explica totul: „Filmez azi clip cu răspunsul meu la tot scandalul care a apărut, o să vă explic tot. Că e prea de tot ce se întâmplă. În România ipocrizia e la nivel maxim. Revin cu video, vă pup.”

Articole similare

Machine Gun Kelly a plecat plin de sânge de la o petrecere

Machine Gun Kelly a fost văzut plecând dintr-o petrecere plină de sânge. Nu cu mult timp înainte, ar...

HBO MAX dezvăluie juriul, prezentatorul și moderatorii ONE TRUE SINGER, primul reality-show de talen...

HBO Max dezvăluie juriul, prezentatorul și moderatorii ONE TRUE SINGER, show-ul de talente care va f...

Robbie Williams petrece în Mykonos (VIDEO)

Robbie Williams a petrecut pe insula Mykonos, alături de mai mulți prieteni, după cum relatează pres...