Ce spun astrele pentru săptămâna 7-13 martie? Horoscop by astrolog Hermina @TIC TALK cu Oana Tache

CoolNews
share

Tic Talk cu Oana Tache se aude în fiecare zi de weekend, de la 9 la 12! Dacă ai ratat emisiunea, uite aici tot ce trebuie să știi despre zodii: Alături de noi a fost și doamna astrolog Hermina, care ne-a spus care e treaba cu astrele în perioada asta. Le luăm pe rând pe fiecare și discutăm pe larg despre fiecare zodie:

Berbec

Este o săptămână în care veti dori să vă reevaluati, sa stati mai mult în introspecție, să va analizeze mai mult pe voi, dar și pe ceilalți, și să iesiti din anumite stări de confuzie.

Veti avea stări de revelație, de aceea este bine ca în această perioadă să va ascultati mai mult intuiția.

Taur

Este o perioadă intensă de socializare, întâlnire cu mai mulți oameni atât din sfera profesională, cât și cu prietenii. Este bine să ieșiți cu persoane care împătășesc aceleași idei sociale sau profesionale ca ale voastre pentru a putea începe o colaborare. Spre finalul săptămânii poate avea loc un eveniment important la care va trebui sa luați parte. Și astăzi poate fi o zi reușită de întâlniri.

Gemeni

Veți avea mai multă inspirație săptămâna aceasta pe zona carierei. Comunicați mai deschis, sunteți mai empatici și este posibil să faceți și câteva schimbări la locul de muncă. Sămbătă va fi o zi bună în care inspirația va fi la cote maxime atât pentru voi, dar și pentru a vă ajuta prietenii. 

Rac

Doriti să învatați mai multe lucruri pentru a vă extinde mintea și a vă lărgi orizonturile, iar de la jumaătatea săptămânii vă gândiți mai intens la o călătorie în străinătate. O să mai aveți deplasări săptămâna aceasta pentru a rezolva mai multe situații. 

Leu

Vă gândiți să economisiți mai mult atât din banii pe careîii câștigați, cât și din banii partenerului. Vă reevaluați cheltuielile comune și veți discuta mai profund despre problemele care apar în relație. Chiar dacă veți părea egoiști pentru ceilalți, spre sfârșitul săptămânii doriți să faci lucruri pentru voi care să vă aducă bucurie. 

Fecioară

Începeți să comunicați mai ușor cu partenerul vostru și veți da dovada de mai multă empatie și înțelegere. Sunt șanse să semnați un contract nou la locul de muncă sau chiar să vă schimbați cariera. Weekend-ul viitor puteți întalni pe cineva nou, dacă sunteți singuri, iar pentru cei care se află într-o relație vor dori să petreacă mai mult timp cu persoana iubită. 

Balanță

Vă schimbați obiceiurile de rutină, atât la locul de muncă, dar și pentru voi, personal. Vă doriti un echilibru psihic mai mare și să vă îmbunătățiți viața. Spre finalul săptămânii aveți de făcut câteva alegeri care vor avea un impact pozitiv asupra voastră pe o perioadă mai lungă de timp. 

Scorpion

Este o saptamana în care vă veți simți mai emotivi, comunicați mai ușor, iar dacă aveți copii, trebuie să vă conectați mai mult cu ei. Deși puteți avea stări de confuzie pentru schimbările pe care le aveți de făcut, o să vă reveniți repede și să apucați de treabă. Creativitatea va fi mult mai ridicată, așa că dacă aveți proiecte de făcut, concentrați-vă pe ele pentru că vor ieși lucruri frumoase. 

Săgetător

Vă doriți să petreceti mai mult timp cu familia si sa fiti mai aproape de cei dragi. Este posibil ca în weekend să faceți câteva deplasări. Și în zona financiară veți avea parte de câteva câștiguri, dar veți fi mai chibzuiți cu cheltuielile.

Capricorn

Deși intuiția va fi prezentă în mare parte a săptămânii și va aduce soluții mai ușoare la rezolvarea problemelor, mintea ar putea respinge aceste lucruri pentru că gândirea logică este cea după care functionați. Ar fi bine că de data aceasta să vă folosiți mai mult de ceea ce vrea partea intuitivă să vă spună. Este posibil ca la sfârșitul săptămânii să pleci într-o scurtă vacanță pentru a vă conecta cu natura.

Vărsător

Este o săptămână în care vă concentrați pe venituri în încercarea de a nu mai avea cheltuieli necontrolate. Până duminică aceste aspecte vor fi clarificate, așa că nu vă stresați prea tare cu acest lucru pentru că veți lua decizia corectă. Luați în considerare și o suplimentare a veniturilor. 

Pești

Dacă până acum atenția vă era îndreptată către alții, săptămâna aceasta vă veți concentra asupra nevoilor și dorințelor voastre. Asigurați-vă că vă ascultați intuiția deoarece este la cote maxime și o să vă aducă multe scurtături în deciziile pe care le aveți de luat. În weekend veți dori să stați mai mult în liniște și să facetț lucruri care să vă relaxeze.

Articole similare

SICKOTOY x Misha Miller au invadat radioul cu "Rakata"

Pregătește-te să te miști pe ritmurile molipsitoare ale piesei "Rakata", aduse de colaborarea dinami...

Andrei Niculae, speaker la conferința internațională RadioDays Europe 2024, din Germania

Andrei Niculae, matinalul de la Breakfast, a fost invitat să participe la conferința internațională ...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...