Confidenţialitate

Ce riscă Gabi Tamaș după ce s-a îmbătat din nou și a făcut scandal în Israel

Celebrități, CoolNews
share

Gabi Tamaș este în centrul unui nou scandal în Israel. După ce a fost prins băut la volan și i-a fost suspendat permisul pentru 4 ani, Tamaș a comis-o din nou.

El s-a îmbătat la o petrecere de Ziua Independenței, o sărbătoare importantă din Israel. Apoi i-a trimis un mesaj patronului de la Hapoel Haifa cerând rezilierea contractului.

„În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamas prin care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbește așa. Era foarte diferit, țipa și înjura. A doua zi am mers la antrenament și am vorbit cu colegii lui care au fost la petrecere, deoarece el nu are voie sa meargă neînsoțit. Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat”, a povestit patronul Yoav Katz.

Fundașul român și-a cerut scuze apoi pentru că s-a îmbătat din nou, dar Katz vrea să-l trimită pe Tamaș la un centru de dezalcoolizare.

”Tamaș a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură și că a fost forțat să spună acele lucruri. Tamaș este un tip bun și o persoană bună, însă nu poate rezista tentației. Are o problemă și mă gândesc să-l duc la un centru pentru lupta împotriva depedenței de alcool” a spus Katz.

Articole similare

ISRAEL: Masca nu mai e obligatorie. Jumătate din populație vaccinată

După o campanie masivă de vaccinare, Israelul face noi pași pentru revenirea la viața normală. Ma...

Autoritatea israeliană pentru parcuri recomandă: Îmbrăţişaţi un copac, dacă nu vă puteţi îmbrăţişa r...

Nu vă puteţi îmbrăţişa prietenii şi familia zilele acestea? ”Îmbrăţişaţi un copac”, recomandă Autori...

VIDEO VIRAL: Mamă din Israel: dacă nu ne omoară coronavirusul, ne omoară învățatul de acasă

Mamă a 4 copii, o femeie din Israel face un apel disperat către profesori să mai renunțe la teme. ...