Ce riscă Gabi Tamaș după ce s-a îmbătat din nou și a făcut scandal în Israel

Celebrități, CoolNews
share

Gabi Tamaș este în centrul unui nou scandal în Israel. După ce a fost prins băut la volan și i-a fost suspendat permisul pentru 4 ani, Tamaș a comis-o din nou.

El s-a îmbătat la o petrecere de Ziua Independenței, o sărbătoare importantă din Israel. Apoi i-a trimis un mesaj patronului de la Hapoel Haifa cerând rezilierea contractului.

„În seara în care avea loc petrecerea am primit un mesaj de la Tamas prin care îmi spunea ca vrea să-i fie reziliat contractul. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva pentru că el nu vorbește așa. Era foarte diferit, țipa și înjura. A doua zi am mers la antrenament și am vorbit cu colegii lui care au fost la petrecere, deoarece el nu are voie sa meargă neînsoțit. Mi-au spus că atunci când au ajuns la 10 seara, el avea deja un comportament ciudat”, a povestit patronul Yoav Katz.

Fundașul român și-a cerut scuze apoi pentru că s-a îmbătat din nou, dar Katz vrea să-l trimită pe Tamaș la un centru de dezalcoolizare.

”Tamaș a acuzat că i-a fost pus ceva în băutură și că a fost forțat să spună acele lucruri. Tamaș este un tip bun și o persoană bună, însă nu poate rezista tentației. Are o problemă și mă gândesc să-l duc la un centru pentru lupta împotriva depedenței de alcool” a spus Katz.

Articole similare

Ce riscă Gabi Tamaș după ce s-a îmbătat din nou și a făcut scandal în Israel

Gabi Tamaș este în centrul unui nou scandal în Israel. După ce a fost prins băut la volan și i-a fos...

Netta câștigă Eurovision pentru Israel - VIDEO

Cu o prezență și o piesă neobișnuită, Netta a câștigat sâmbătă spre duminică noapte finala Eurovisio...

EL AL Israel Airline face instructajul à la Britney Spears - VIDEO

Noroc că merge Britney Spears să concerteze în Israel că așa ajunge să fie din nou virală cu piesa ”...
X