Confidenţialitate

Ce pedeapsă a primit vloggerul Colo, care s-a întors pe internet după două luni de pauză

NEWS
share

Vloggerul Alexandru Balan, alias „Colo”, acuzat de instigare la viol, a fost condamnat la plata unei amenzi penale de 24.000 de lei dupa ce a incheiat cu procurorul un acord de recunoastere a vinovăției, scrie Ziare.com.

Cercetat pentru instigare la vilenţă şi agresiuni sexuale după ce a spus, într-un videoclip urmărit de zeci de mii de persoane pe contul său de Youtube, că fetele care se îmbracă sumar ar trebui violate, vloggerul „Colo“ şi-a recunoscut vinovăţia în schimbul unei amenzi penale de 24.000 de lei.

Din acordul de recunoaştere a vinovăţiei reiese că Alexandru Bălan şi-a asumat vina pentru instigare la viol, recunoscând că a făcut totul că să atragă cât mai multă lume pe canalul său de YouTube.

Judecătorul a explicat motivele pentru care o amendă penală este suficientă. „Circumstanţele şi modul de comitere a faptei dar şi circumstanţele personale ale inculpatului, justifică, însă, aplicarea pedepsei amenzii penale, în cuantumul negociat, soluţia la care s-a ajuns apărând a fi una individualizată proporţional cu gravitatea infracţiunii şi periculozitatea socială pe care o prezintă inculpatul, relevată de lipsa antecedentelor penale, de capacitatea acestuia de înţelegere a consecinţelor faptei săvârşite, de atitudinea avută după săvârşirea faptei, precum şi de conduită să procesuală corectă, de recunoaştere şi de regretare a faptei“, se arată în sentinţa Judecătoriei Sectorului 2, care nu figurează atacată cu apel, notează ziare.com.

Vloggerul s-a întors zilele trecute pe internet unde și-a deschis un nou canal de Youtube, a postat câteva story-uri pe Instagram despre asta și a postat primul clip pe Tik-Tok.

Articole similare

Un vlogger rus și-a dat foc mașinii de 150.000 de euro pentru că service-ul nu o putea repara

Un vlogger rus de 20 de ani și-a incendiat Mercedesul de aproape 150.000 de euro pentru că, spune el...

VIDEO VIRAL: Care este mesajul lui Selly după Bac

Când ți-ai pus ultima dată întrebarea: „Eu ce am învățat din școala asta?” Vloggerul Selly a prom...

Amenințări cu moartea pentru tânăra care a depus plângere la parchet împotriva vloggerului Colo...

Tânără care a sesizat autorităţile cu privire la declaraţiile făcute de vloggerul Alexandru Bălan, z...