Confidenţialitate

Ce le face pe femei fericite?

CoolNews
share

Reme si-a aruncat privirea pe un studiu recent conform caruia „Islanda și Norvegia sunt țările care oferă femeilor cele mai bune condiții de trai, în timp ce în Siria și Afganistan, femeile o duc cel mai rău”. 

De la stirea asta si pana la intrebarea „ce le face pe femei fericite?” nu a fost decat un pas.

Ascultatorii nostri au venit cu raspunsurile:

 

TUDOR, Cluj:

E puțin mai complicat cu femeile din punctul meu de vedere. Când le oferi tot ce vor, sunt fericite pentru moment, dar își pierd interesul după un timp in ceea ce ne privește. Dacă suntem indiferenți fata de ele, sunt fericite mai rar însă interesul lor față de noi persistă.

DANIELA, Bucuresti:

Femeile sunt fericite atunci cand mănâncă oricat de mult, la orice ora, fara sa se ingrase. Heaven. True happiness.😂😂 Normal ca barbatii vor spune bani 😐 ei cumpara lucruri, care pe moment ne fac fericite. Insa nu e pentru deep inside our soul. Noi suntem un buretel de afectiune, iubire si stabilitate 😊

LUCIAN, Suceava:

Pe o femeie multe lucruri o fac fericita, dar ca sa le expunem pe toate ne-ar trebui cateva emisii 😂😂 eu spun ca o femie nu este neaparat fericita cand are tot ce vrea, ci atunci care are pe cine vrea.

COCO, Mures:

Banii nu iti aduc fericirea… doar o intretin. Fericirea o gasesti alaturi de cei dragi. Mie cea mai mare fericire mi a adus-o  fetita mea cand a venit pe lume .

DIANA, Bucuresti:

Nu toate femeile vor bani, bărbații frustrați spun asta, cei care nu ii pot oferi unei femei altceva in afara de bani și bunuri materiale. O femeie adevarata nu va sta niciodată cu un bărbat doar pt contul lui in banca. Își aleg numai fufe și apoi se plâng .

ROXANA, Bucuresti:

Femeile sunt fericite atunci când primesc atenţie şi iubire din partea partenerului. Bani sunt doar un bonus 😆😆 .

DANI, Sibiu

Eu am observat ca atunci cand faci ceva pentru o femeie, ceva ce o face fericita, e entuziasmata si multumitoare, dar dupa, acel lucru daca se repeta, nu mai e surprinzator ci devine expected…

 

Articole similare

Cât de conștient ești de alegerile tale în materie de fashion? (P)

Știi că Reme e fashionista de la Virgin Radio Romania și mai stii că e la curent cu toate trendurile...

La mulți ani, Andreea Remețan!

De doi ani în difuzoarele tale la Virgin Radio Romania, Andreea Remețan face astăzi o vârstă formată...

Așa a fost la film cu gașca Virgin Radio

Luni seara gașca Virgin Radio Romania a ieșit la film cu o gașcă de oameni frumoși dintre voi, ascul...