Ce le face pe femei fericite?

CoolNews
share

Reme si-a aruncat privirea pe un studiu recent conform caruia “Islanda și Norvegia sunt țările care oferă femeilor cele mai bune condiții de trai, în timp ce în Siria și Afganistan, femeile o duc cel mai rău”. 

De la stirea asta si pana la intrebarea “ce le face pe femei fericite?” nu a fost decat un pas.

Ascultatorii nostri au venit cu raspunsurile:

 

TUDOR, Cluj:

E puțin mai complicat cu femeile din punctul meu de vedere. Când le oferi tot ce vor, sunt fericite pentru moment, dar își pierd interesul după un timp in ceea ce ne privește. Dacă suntem indiferenți fata de ele, sunt fericite mai rar însă interesul lor față de noi persistă.

DANIELA, Bucuresti:

Femeile sunt fericite atunci cand mănâncă oricat de mult, la orice ora, fara sa se ingrase. Heaven. True happiness.😂😂 Normal ca barbatii vor spune bani 😐 ei cumpara lucruri, care pe moment ne fac fericite. Insa nu e pentru deep inside our soul. Noi suntem un buretel de afectiune, iubire si stabilitate 😊

LUCIAN, Suceava:

Pe o femeie multe lucruri o fac fericita, dar ca sa le expunem pe toate ne-ar trebui cateva emisii 😂😂 eu spun ca o femie nu este neaparat fericita cand are tot ce vrea, ci atunci care are pe cine vrea.

COCO, Mures:

Banii nu iti aduc fericirea… doar o intretin. Fericirea o gasesti alaturi de cei dragi. Mie cea mai mare fericire mi a adus-o  fetita mea cand a venit pe lume .

DIANA, Bucuresti:

Nu toate femeile vor bani, bărbații frustrați spun asta, cei care nu ii pot oferi unei femei altceva in afara de bani și bunuri materiale. O femeie adevarata nu va sta niciodată cu un bărbat doar pt contul lui in banca. Își aleg numai fufe și apoi se plâng .

ROXANA, Bucuresti:

Femeile sunt fericite atunci când primesc atenţie şi iubire din partea partenerului. Bani sunt doar un bonus 😆😆 .

DANI, Sibiu

Eu am observat ca atunci cand faci ceva pentru o femeie, ceva ce o face fericita, e entuziasmata si multumitoare, dar dupa, acel lucru daca se repeta, nu mai e surprinzator ci devine expected…

 

Articole similare

Reme dă startul campaniei "1 milion de povești despre tine"

Reme ne-a spus în câteva cuvinte care este pentru ea lucrul care face diferența 100%, când vine vorb...

Ce le face pe femei fericite?

Reme si-a aruncat privirea pe un studiu recent conform caruia "Islanda și Norvegia sunt țările care ...

#daretodream - Makeover pentru Elena

Elena din Constanța ne-a scris că își dorește o zi în care să se simtă bine în pielea ei, iar Reme n...