Confidenţialitate

Cât de conștient ești de alegerile tale în materie de fashion? (P)

CoolNews
share

Știi că Reme e fashionista de la Virgin Radio Romania și mai stii că e la curent cu toate trendurile din fashion & beauty.

De data asta, Reme a încercat să îi convingă și pe colegii de dimineață (Bogdan, Shurubel și Ionuț) să fie mai conștienti de faptul că moda poate contribui (sau nu !) la binele Planetei. Cu alte cuvinte, i-a provocat să fie mai conscious de alegerile lor vestimentare.

Reme a fost susținută în demersul ei de către H&M care a lansat noua colecție Conscious, fabricată cel puțin 50 % din sticle de plastic PET reciclate sau alte materiale care au un impact mai scăzut asupra mediului. Iar invitatele sale în emisiune, Ana Morodan, respectiv Sânziana Negru, i-au împărtășit viziunea asupra unui fashion sustenabil, care te ajută nu doar să arăți bine, ci și să faci bine.

Reme descoperă împreună cu Ana Morodan noua colecție H&M

Reme descoperă împreună cu Ana Morodan noua colecție H&M de toamnă

Noua colecție de toamnă H&M e aici, iar Reme şi Ana Morodan îți spun ce e atât de cool la ea!Prin colecția Conscious, H&M îşi doreşte să arate că moda poate fi atât mai sustenabilă, cât şi în tendințe. ​ ​ Să-i inspire pe clienți să arate şi să se simtă bine prin alegeri în modă mai sustenabile şi adaptate stilului personal.​

Publicată de Virgin Radio Romania pe Marţi, 10 septembrie 2019

Reme descoperă împreună cu Sânziana Negru noua colecție H&M

Reme descoperă împreună cu Sanziana Negru noua colecție H&M de toamnă

Noua colecție de toamnă H&M e aici, iar Reme şi Sanziana Negru îți spun ce e atât de cool la ea!Prin colecția Conscious, H&M îşi doreşte să arate că moda poate fi atât mai sustenabilă, cât şi în tendințe. ​ ​ Să-i inspire pe clienți să arate şi să se simtă bine prin alegeri în modă mai sustenabile şi adaptate stilului personal.​

Publicată de Virgin Radio Romania pe Miercuri, 11 septembrie 2019

Despre colecția de toamnă Conscious de la H&M

Colecția de toamnă Conscious de la H&M este fabricată cel putin 50 % din sticle de plastic PET reciclate sau alte materiale care au un impact mai scăzut asupra mediului. Alte materiale sustenabile folosite în această colecție sunt bumbacul organic, polyesterul reciclat și Tencel TM

Colecția de toamnă a anului 2019 continuă să sublinieze angajamentul pe care H&M și l-a luat, ca până în anul 2030 să folosească numai materiale provenite din surse sustenabile.

Materialele reciclate reprezinta un avantaj: stopează risipa de materiale care ajung la gropile de gunoi și reduce atât cantitatea de materii prime folosite, cât și chimicalele, energia și apa folosite în producție. Materialele bio provenite din surse sustenabile sunt crescute sau cultivate natural, așadar mai bune din punct de vedere al protecției mediului.

Poliesterul reciclat este realizat din sticle vechi de plastic PET sau alte deșeuri din poliester. Grupul H&M este unul din cei mai mari utilizatori de poliester reciclat și obiectivul este de a crește anual cantitatea de poliester reciclat folosită. În 2018 Grupul H&M a folosit echivalentul a peste 325 milioane sticle de plastic PET în poliesterul reciclat.

Prin colectia Conscious, H&M își dorește să arate că moda poate fi atat mai sustenabilă, cât și în tendințe. Să-i inspire pe clienți să arate și să se simta bine prin alegeri în modă mai sustenabile și adaptate stilului personal.

Articole similare

BTS, într-un show Louis Vuitton (VIDEO)

Ambasadori ai brandului, Jung Kook, J-Hope, V, RM, Jin, Suga și Jimin au apărut într-un clip special...

Prințul Charles și Stella McCartney fac echipă pe un proiect de fashion și schimbări climatice

Casa Regală britanică face iar echipă cu lumea modei. Stella McCartney și Prințul Charles lucreaz...

Eco-Rating, modul în care poți afla și compara gradul de sustenabilitate al smartphone-urilor

Toată lumea vorbește în ultima perioadă de sustenabilitate și cum putem să avem grijă de mediu. Evid...