Ce am aflat până acum despre cuplul Dragoste pe Semnătură – VIDEO

CoolNews, Energia aia bună
share

Alexandru și Alexandra au avut curajul de a da un exemplu: acela că dragostea nu se pierde în timp. Și au acceptat provocarea noastră de a face Buru Buru în fiecare zi timp de o săptămână, după regulile noastre și sub atenta noastră supraveghere. (mă rog, nu vă gândiți că vom fi și noi acolo)

Doar că până să înceapă săptămâna de foc, am vrut să aflăm cele mai interesante povești de cuplu și cât mai multe informații pentru a-i putea analiza cum se cuvine.

De pildă, azi am aflat despre „cel mai nebun loc în care au făcut Buru Buru”. Ne-a povestit Alexandra fără nicio problemă. S-a întâmplat pe malul lacului Siutghiol, într-o seară în care „acasă…era prea multă lume”, spune Alexandra. Dar asta nu e tot: mai are și Alex o amintire de genul.

Își aduce aminte cu drag de moment:

Iar povestea asta nu a fost singurul interogatoriu. I-am pus pe cei doi Alecși să completeze și un quiz. Adică i-am luat separat la întrebări legate de…ei.

Care este filmul preferat?

Aici n-au nimerit-o niciunul. În timp ce Alex se declară un fan convins al lungmetrajului Brave Heart și ar băga mâna în foc că Alexandra s-ar mai uita o dată la Dirty Dancing, părerea partenerei stă cu totul diferit. Alexandra crede că Alex e mare fan Game of Thrones, iar ea ar revedea filmul Avatar.

Care este culoarea preferată?

Dar pe bune, tu chiar nu știi care e culoarea preferată a iubitului/iubitei tale? E prea simplu! În cazul ăsta cei doi au răspuns la fel: El albastru, ea roșu.

Cine este mai activ în vacanță?

Întrebarea putea avea nenumărate sensuri, dar noi am lăsat loc tuturor posibilităților. Alex spune că el e mai activ în vacanță, în sensul că el este cel care începe toate activitățile. Nu de aceeași părere este Alexandra, care spune că „leneveala se întâmplă împreună.”

Articole similare

Semnale radio de la câteva miliarde de ani lumină au ajuns pe Terra

Cercetătorii au descoperit un impuls radio venit dinspre o galaxie aflată la 3,6 miliarde de ani lum...

Cum îi spuneau părinții lui Sore când era copil | A sunat copilăria

Bogdan, Shurubel și Ionuț s-au întors cu o rubrică nouă. "A sunat copilăria" se numește și este un d...

Jean a cântat "Fata, bea cu mine" live la Virgin Radio România

După ce a lansat "Jale Jeane", Jean a trecut în dimineața pe la Virgin Tonic pentru a ne încânta cu ...