Catherine Zeta-Jones a ajuns la Peleș. „Dacă aș fi fost vreodată o prințesă, mi-ar fi plăcut să locuiesc aici”

Celebrități, CoolNews, Filme
share

Nu știm dacă ați aflat, dar Tim Burton, regizorul unor filme precum Alice în Țara Minunilor (2010), Charlie și Fabrica de Ciocolată (2005), Legenda Călărețului fără Cap (1999) sau Dumbo (2019), filmează deja de câteva luni în România pentru Wednesday, un serial bazat pe povestea familiei Addams.

Am aflat din surse sigure și o parte din distribuție. Astfel, Wednesday va fi interpretată de Jenna Ortega, Luis Guzmán va fi Gomez, iar Catherine Zeta-Jones se va tranforma pentru serial în Morticia Addams.

sursa foto: What’s on Netflix

Se pare că deja a ajuns la castel și se pregătește serios de filmări, pentru că actrița a postat pe Instagram un clip scurt din grădina Castelului Peleș. „Dacă aș fi fost vreodată o prințesă, mi-ar fi plăcut să locuiesc aici”, spune Catherine Zeta-Jones în clip. Se vede că e impresionată și se bucură de priveliște, mai ales de culorile toamnei din grădina de la Sinaia.

Clipul video poate fi urmărit aici. 

Clipul actriței a strâns până acum aproape 180.000 de aprecieri, iar românii i-au lăsat deja comentarii în care îi urează bun-venit. Doar suntem unul dintre cele mai primitoare popoare, nu?

Despre serial am mai aflat că cel mai devreme ar putea fi lansat prin 2022, în toamnă. Se pare că mai mulți oameni din echipă ar vrea să-l lanseze de Halloween, dar mai sunt și alții care spun că ar fi mult mai probabil să apară în prima parte a anului 2023.

Primul sezon va avea 8 episoade a câte 60 de minute, iar George Burcea și Victor Dorobanțu ar fi primii doi români care ar juca în film. Distribuția finală va fi disponibilă înainte de lansare.

 

sursa foto: Facebook

Articole similare

Tim Burton se pregătește de sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Serialul nu se va mai filma în Româ...

Sezonul doi al „Wednesday”, popularul serial produs de Netflix și regizat de legendarul Tim Burton, ...

Serialul „Wednesday”, regizat de Tim Burton și filmat în România, este disponibil pe Netflix

Cele opt episoade din serialul WEDNESDAY, o producție Netflix creată de Tim Burton, sunt disponibile...

WEDNESDAY are premiera globală pe 23 noiembrie

Trailerul oficial al serialului WEDNESDAY, o producție Netflix creată de Tim Burton, ne dezvăluie no...