Confidenţialitate

”Case pe roți”, acum accesibile și în România

CoolNews
share

Cum ar fi să te poți muta în orice loc vrei, iar când te saturi doar să te urci la volan și să-ți iei casa de vacanță cu tine? E visul pe care l-ai văzut prin filme și pe care acum și românii îl pot trăi mai simplu prin haff.ro, un serviciu accesibil de închiriere și vânzare de rulote Premium, modele 2018.

Cu o cotă de piață de 90% pe segmentul de închirieri și 75% pe segmentul de vânzări de rulote și autorulote, haff.ro este reprezentantul grupului Erwin Hymer Germania, liderul european în producția de autorulote, pentru marca Burstner (gama Profesională). Mai reprezintă și mărcile Hobby și Giottiline.

Pentru cele mai multe modele este suficient să ai un permis de călătorie categoria B, în timp ce pentru unele este necsară categoria C, un detaliu pe care îl poți afla simplu când alegi următoarea ”casă pe roți” care să-ți dea toatîă libertatea pe care ți-o dorești în vacanță.

Ce înseamnă libertatea asta, ne-a spus cu o singură imagine Mariciu pe Facebook:

Dacă vrei să vezi cum arată rulotele pe care le poți închiria pentru câteva zile de libertatea maximă sau să le cumperi, de azi s-a deschis și un showroom București, în zona Băneasa (Soseaua Bucuresti – Ploiesti nr 137C).

Articole similare

De ce ai putea să te simți pe străzi în Dubai ca în România, iarna asta

Dacă alegi să mergi în vacanță la căldură în Dubai, pare că nu ești singurul care și-a propus o vaca...

Ai fost pe val în vara asta, dar nu vrei să dai cu fail la final? Las’ că-ți spune Iepurașu’ ce e d...

Nu e vară în care Iepurașu’ să nu sară în ajutor prietenilor lui plecați în vacanță, în căutare de d...

Începerea școlii ar putea fi amânată anul acesta

Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut, miercuri, ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, să anali...
X