Carine și Holy Molly colaborează pentru prima dată și lansează “Girls Just Wanna Have Fun”

CoolNews, Muzică
share

Vara are puterea de a scoate la lumină acea parte a ta sălbatică, spontană și plină de energie. În “Girls Just Wanna Have Fun”, cea mai proaspătă colaborare dintre Carine și Holy Molly, prezențele feminine se metamorfozează în aventurieri neînfricați, gata să cucerească lumea. Vocea catifelată a lui Carine se îmbină perfect cu forța lui Holy Molly, creând o celebrare armonioasă a puterii feminine și a bucuriei.

“Girls Just Wanna Have Fun” a fost scrisă de Holy Molly și Marius Dia, alături de Carine și Achi. Piesa a fost produsă de Marius Dia, Călin Grăjdan și Achi.

Piesa vine cu un videoclip colorat și fun, care a fost, de fapt, o provocare pe care cele două artiste și-au dat-o: să facă un videoclip cu mai puțin de 200€. Dacă vrei să afli cum le-a mers aventura, mergi pe YouTube și nu uita să lași un comentariu despre cât de mult ți-a plăcut.

,,Am vrut ca <<Girls Just Wanna Have Fun>> să fie descrisă precum o melodie dansabilă, plăcută și fun, care evidențiază adevărata natură a unei ieșiri a fetelor. Doza perfectă din personalitățile noastre face sunetul extraordinar de fresh și dinamic. În plus, <<anunțul special>> al videoclipului, care este o serie de <<behind the scenes>> ce ne prezintă pe mine, pe Holy Molly și pe prietenii noștri distrându-ne în diverse zone ale unei case și care, în sine, emană o atmosferă de petrecere fără sfârșit” ne spune Carine.

,,Totul a început cu o sesiune drăguță în studio și am ajuns să ne lansăm într-o provocare nebună <<să facem un videoclip cu mai puțin de 200€>>. Aceasta este povestea din spatele piesei <<Girls Just Wanna Have Fun>> și pentru mine a fost o onoare să lucrez cu cineva atât de profesionist precum Carine. A fost una dintre cele mai haotice experiențe și cred că asta a adus atât de multă magie în proiectul nostru. Bucurați-vă ascultând prima noastră piesă împreună!” ne spune Holy Molly.

Carine este o cântăreață și compozitoare din România, ce deține o voce unică și angelică, ceea ce reprezintă visul oricărui producător. Carine este un partener de nădejde în studio, ambitusul său vocal făcând-o perfectă pentru mai multe genuri muzicale. De la indie, la dance și pop, ea crește instantaneu calitatea fiecărei piese cu vocea sa. După ce a ajuns în top 10 în mai multe clasamente, cu piese precum „Lullaby”, „Looking For My Name” și „Stuck In Your Mind”, ea a început să-și contureze identitatea ca artistă și a devenit mai recunoscută. În prezent, lucrează cu Creator Records. Noul ei single „Call 911” a acumulat deja peste 1 milion de stream-uri pe Spotify, după doar 3 luni de la lansare.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Artista este considerată revelația momentului în industria muzicală din România. De-a lungul carierei sale, a colaborat cu nume importante din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ceea ce a propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul ei „Shot a friend” i-a adus o nouă valoare de fani, deoarece piesa a ajuns pe primul loc în clasamentul celor mai ascultate melodii din Polonia și în clasamentele din CSI. După succesul internațional cu piesele „Menage a Trois”, „Back to her”, „Twinkle Twinkle” și „Shot a friend”, artista a lansat hitul „Plouă”, în colaborare cu Tata Vlad, o piesă care a ajuns pe prima poziție în clasamentele muzicale specializate ale posturilor de radio din România. Single-ul „Watch Me” a reușit, de asemenea, să fie prezent în Top 10 Airplay Radio din România timp de mai multe săptămâni, fiind una dintre cele mai ascultate piese în acea perioadă, iar „Sunday Night” a fost pe locul 3 în Radio Chart Polonia. Cea mai recentă colaborare a ei, împreună cu DJ Project, pentru piesa „Fulgul,” a fost foarte bine primită de fani, iar cel mai recent single al ei, „Facem cum vrei tu,” a rămas în Top 10 Media Forest timp de 8 săptămâni, ajungând până pe locul 6.

Articole similare

Holy Molly și Zodier îți aduc videoclipul piesei ,,Fericit”

Videoclipul piesei „Fericit”, colaborarea dintre Holy Molly și Zodier, este o explorare plină de cul...

Holy Molly și Zodier te vor face ,,Fericit” cu noua lor piesă

Holy Molly și Zodier îți aduc piesa ,,Fericit” - un adevărat manifest al unei iubiri puternice, care...

Holy Molly - la un pas de Grammy-uri. Artista declară că ar fi avut șansa să cânte la celebrul eveni...

Premiile Grammy adună cele mai mari vedete din lume la un loc. Beyonce, Celine Dion, Bruno Mars, Ade...